'Manchester United satılık değil'   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-26-2011 (00:11)   Son Mesaj: 02-26-2011 (00:11)    Cevap: 0    Gösterim: 480  

    02-26-2011

    'Manchester United satılık değil'

    'Manchester United satılık değil'
    Premier Lig ekiplerinden Manchester United'ın sahibi Glazer ailesi, takımın Katar kraliyet ailesine satılacağını resmen yalanladı. Glazerlar, kulübün satılık olmadığını açıkladı.

    İngiliz basını geçtiğimiz günlerde, Glazer ailesi ile Katar kraliyet ailesinin, Manchester United'ın satışı konusunda anlaştığını ileri sürmüştü. Gazetelere göre, Glazerlar 1.6 milyar sterlinlik astronomik teklifi geri çevirememişti. Ancak United taraftar gruplarının büyük tepkiyle karşıladığı Amerikalı aile, spekülasyonların sona ermemesi üzerine, resmi bir açıklama ile kulübün satılık olmadığını duyurdu.

    Açıklamada, "United'ı uzun vadeli bir yatırım olarak görüyoruz. Bu yüzden satmak gibi bir niyetimiz yok. Ayrıca Katar kraliyet ailesinden kulübü satın almaya yönelik herhangi bir teklif almadık" denildi.
    Geçtiğimiz aylarda, zengin işadamlarından oluşan taraftar grubu Kızıl Şövalyeler de, kulübü satın almak için girişimde bulunmuş, ancak 800 milyon sterlinlik teklif, Glazer ailesi tarafından geri çevrilmişti.





    'Manchester United satılık değil' Yorumları