Aybaba: İki kötü golle mağlup oldu   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-25-2011 (23:09)   Son Mesaj: 02-25-2011 (23:09)    Cevap: 0    Gösterim: 436  

    02-25-2011

    Aybaba: İki kötü golle mağlup oldu

    Aybaba: İki kötü golle mağlup oldu
    Spor Toto Süper Lig'de Bursaspor'a 2-0 mağlup olan Bucaspor'da, teknik direktör Samet Aybaba, ''İki kötü golle mağlup olduk'' dedi.

    Spor Toto Süper Lig'de Bursaspor'a 2-0 mağlup olan Bucaspor'da, teknik direktör Samet Aybaba, ''İki kötü golle mağlup olduk'' dedi.
    Aybaba, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, ligde bir an önce üst sıralara çıkmak için her maça kazanmak hedefiyle çıktıklarını belirterek, şunları kaydetti:

    ''Maçın başında kalabalık bir orta saha oynayıp, sonra hamle yapalım diye düşündük. İlk yarı kör dövüşü şeklinde geçti, ikinci yarıda hamle yapmaya başladık. Ancak ikinci yarının başında kötü bir gol yedik. İkinci golden sonra 20-25 dakika gol pozisyonlarını da bulduk ama bunları değerlendiremedik. Stoperimizle kaleci arasında giden topu kalemizde gol olarak gördük. İki kötü golle mağlup olduk. Yukarıya çıkmaya çıkan bir takım olduğumuz için böyle kaybedilen maçları hemen unutmamız lazım. Hafta içinde oynayacağımız Türkiye Kupası maçını hedefleyeceğiz.''


    -FUTBOLCULAR-


    Bucasporlu Erkan, yaptığı açıklamada, Bursaspor'u yenip, üst sıralara tırmanmak istediklerini, ancak bunu başaramadıklarını, hakemin Bursasporlu oyuncuları zaman çalmaya yönelik hareketlerine prim tanıdığını kaydetti.

    İyi futbol oynadıklarını ifade eden Erkan, en kısa zamanda üst sıralara tırmanmak istediklerini sözlerine ekledi.

    Koray ise maçın ilk yarısında direkten dönen topun kendileri için maçın kırılma anı olduğunu belirterek, ikinci yarıda duran toptan şanssız bir gol yediklerini söyledi.

    Her şeye rağmen iyi oynadıklarını ifade eden Koray, sezon sonunda ligde kalacaklarına inandığını ifade etti.

    Bursasporlu Ergiç, güzel bir maç oynanmadığını, zeminin iyi olmadığını, rüzgarın da futbolu etkilediğini belirterek, ''3 puan aldığımız için çok mutluyuz. Şampiyonluk için daha çok maç var. Bugün çok önemli bir maçı galip tamamladık'' dedi.

    Svensson ise iyi oynadıkları müsabakada önemli bir 3 puan aldıklarını belirterek, fırsat verildiği her zaman oynamaya hazır olduğunu kaydetti.




    Aybaba: İki kötü golle mağlup oldu Yorumları