Mersin İdmanyurdu'na moral yemeği   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-25-2011 (21:12)   Son Mesaj: 02-25-2011 (21:12)    Cevap: 0    Gösterim: 756  

    02-25-2011

    Mersin İdmanyurdu'na moral yemeği

    Mersin İdmanyurdu'na moral yemeği
    Mersin'de yayın yapan spor sitesi Spor33, Mersin İdman Yurdu yönetimi, futbolcuları ve basın mensuplarını yemekte buluşturdu.

    Abdullah Biçer'in haberi

    Mersin'in en çok takip edilen spor sitesi Spor33 basın mensupları ile Mersin İdman Yurdu'nu yemekte buluşturdu.

    Ciğerci Yakup'ta Spor33 Yönetim Kurulu Başkanı Volkan Toslak tarafından verilen yemeğe Mersin İdman Yurdu futbolcuları ile Mersin İdman Yurdu Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, Teknik Direktör Nurullah Sağlam, Asbaşkan Dr. Ayhan Erdem, Basın Sözcüsü Celal Ata, Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Işık, Alt Yapı sorumlusu Salih Baysal, Spor33 Yazılım Yöneticisi Onur Yıldırım ve çok sayıda basın mensubu katıldı.
    "BAŞKANDAN TEŞEKKÜR"

    Mersin İdman Yurdu Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, camia adına Spor33'e verdiği moral yemeği için teşekkür etti. Kahramanlı, "Sayın Volkan Toslak'a takımımıza verdiği moralden ötürü çok teşekkür ediyoruz. Herkesin Mersin İdman Yurdu'na her anlamda destek vermesi gerektiğini düşünüyorum. Biz bu sezon iyi bir dönem geçiriyoruz. Bu hafta oynayacağımız Denizlispor maçını da kazanarak çıkışımızı sürdürmek istiyoruz" dedi.

    "BİZ GÖREVİMİZ YAPIYORUZ"

    Spor33 Yönetim Kurulu Başkanı Volkan Toslak, kentte görev yapan basın mensubu olarak görevlerini yapmaya çalıştıklarını söyledi. Yıllardır Mersin İdman Yurdu"nu hem içeride hem dışarıda takip ettiklerini ifade eden Toslak, "Bu sezon özellikle ikinci yarı takım çok iyi hava yakaladı. Bu çıkışın sürmesi bizim en büyük temennimiz. Ben Mersin"de yaşayan bir birey olarak takımı Süper Lig"de görmek istiyorum. Bu özlemin sona ermesi için de herkesin takıma destek vermesi gerekir" dedi.

    Haber 7




    Mersin İdmanyurdu'na moral yemeği Yorumları