Necati'nin Galatasaray aşkı bitmiyor   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-25-2011 (21:09)   Son Mesaj: 02-25-2011 (21:09)    Cevap: 0    Gösterim: 398  

    02-25-2011

    Necati'nin Galatasaray aşkı bitmiyor

    Necati'nin Galatasaray aşkı bitmiyor
    Medical Park Antalyaspor’un başarılı golcüsü Necati Ateş, bir gün Galatasaray’a dönebileceğinin sinyalini verdi ve “Galatasaray benim kulübüm ve hâla çok seviyorum.'' dedi.

    Medical Park Antalyaspor"un başarılı golcüsü Necati Ateş, bir gün Galatasaray"a dönebileceğinin sinyalini verdi ve "Galatasaray benim kulübüm ve hâla çok seviyorum.'' dedi.

    Devre arasında transferinin olmadığını, çünkü şartların Medical Park Antalyaspor adına iyi gelişmediğini belirten Necati Ateş, Radyospor"a yaptığı açıklamada, ''Medical Park Antalyaspor"un da istediğini alması gerekiyordu. Sonuçta bazı şeyler oluyor; bazıları olmuyor. Belki başka bir zaman başka bir tarihte olur. Belli olmaz, bazı şeyler." dedi.

    STANCU"YU ÇOK BEĞENDİM, KAZIM SADECE İŞİNİ YAPARSA ÇOK FAYDALI OLUR

    Stancu ve Kazım"ı iyi transferler olarak niteleyen Necati, "Stancu ve Kazım transferleri iyi. Stancu"yu çok beğendim. İyi ve hareketli bir oyuncu. Maddi anlamda olur mu olmaz mı bunu bilmiyorum. Ama futbolcu olarak çok iyi. Kazım zaten iyi bir oyuncu. Sadece kendi işini yaparsa Galatasaray"a çok şeyler verecektir. Galatasaray"da herkesin sabırlı olması gerekiyor." şeklinde konuştu.


    PAZARTESİ GÜNÜ BEŞİKTAŞ"I YENECEĞİZ

    Beşiktaş"la yapacakları maça da değinen tecrübeli futbolcu, "Beşiktaş, çok iyi bir takım. Fenerbahçe maçında 3 - 1 olsa belki Beşiktaş 4 - 1, 5 - 1 kazanacaktı; fakat maç birden döndü, 4-2"ye geldi.'' diyerek sözlerini şöyle tamamladı:

    ''Dolayısıyla biz Beşiktaş maçı için çok temkinliyiz. Hem onların hem de bizim moralimiz bozuk. Fakat biz çok daha fazla kazanmaya ihtiyaç duyuyoruz. Mutlak galibiyet için oynayacağız. Zaten hiçbir maçı berabere kalalım diye oynamadık. Beşiktaş maçını da kazanalım diye oynayacağız."




    Necati'nin Galatasaray aşkı bitmiyor Yorumları