Antalya, şansızlığı kırmak için kurban kesti   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 02-25-2011 (20:09)   Son Mesaj: 02-25-2011 (20:09)    Cevap: 0    Gösterim: 539  

    02-25-2011

    Antalya, şansızlığı kırmak için kurban kesti

    Antalya, şansızlığı kırmak için kurban kesti
    MP Antalyaspor, son haftalardaki şansızlığı kırmak için kurban kesti.

    Medical Park Antalyaspor, son haftalarda oynadığı iyi oyunu sonuca yansıtamadığı için bugün idmana çıkmadan önce oyuncuların isteği üzerine kurban kesti. İdmanda Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, son haftalarda oynadıkları güzel oyunu skora yansıtamadıkları için oyuncuların isteği üzerine kurban kestiklerini açıkladı.

    Spor Toto Süper Lig"de mücadele eden MP Antalyaspor, pazartesi günü oynayacağı zorlu Beşiktaş maçı hazırlıklarına devam ediyor. Antrenman öncesi MP Antalyaspor Başkanı Hasan Akıncıoğlu ve futbolcuların hazır bulunduğu çim saha önünde dualar eşliğinde kurban kesimi yapıldı. Başkan Hasan Akıncıoğlu, kurbanın kanını alarak teknik direktör Mehmet Özdilek"in anlına sürdü. Kurban kesiminin ardından futbolcular yağmur altında antrenmana çıktı.
    Antrenman öncesi gazetecilerin sorularını cevaplayan Teknik Direktör Mehmet Özdilek, oynayacakları Beşiktaş maçı ile ilgili şunları söyledi:

    "Her iki takımında kazanmaya ihtiyacı var gerçek olan tablo bu. Son haftalarda iyi oynamamıza rağmen bunu puanla pekiştiremedik. Ligin sonu yaklaştıkça her puan çok daha kıymetlenmeye başlandı. Kendi evimizde ligin önemli oyuncuları olan rakibe karşı oynayacağız. Ekibin içinde bulunduğu psikolojik sıkıntı bizi çok fazla aldatmamalı. Kazanmak içinde rakipten daha fazla mücadele etmemiz gerekecek."




    Antalya, şansızlığı kırmak için kurban kesti Yorumları