Kasımpaşa'da puan hesapları!   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 02-25-2011 (13:12)   Son Mesaj: 02-25-2011 (13:12)    Cevap: 0    Gösterim: 544  

    02-25-2011

    Kasımpaşa'da puan hesapları!

    Kasımpaşa'da puan hesapları!
    Süper Lig'in 23. haftasında Fenerbahçe ile karşılaşacak Kasımpaşa'da futbol şube sorumlusu Mehmet Süha Sidal açıklamalarda bulundu.

    Spor Toto Süper Lig'de yarın Fenerbahçe'ye konuk olacak Kasımpaşa, bu zorlu deplasmandan puan çıkarmanın hesaplarını yapıyor.
    Ligin son sırasında yer alan ve son 2 maçını kazanarak üstündeki takımlarla puan farkını azaltan Kasımpaşa, üst üste 6 maçını kazanan Fenerbahçe karşısında da mücadeleden puan kazanmak istiyor.

    Kasımpaşa Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Süha Sidal, Fenerbahçe maçının ne kadar zorlu geçeceğinin farkında olduklarını belirtirken, ''Rakibimiz formunun zirvesinde olan bir ekip, ama biz de iyi durumdayız. Fenerbahçe'ye kolay teslim olmayacağız. Oraya puan veya puanlar almaya gideceğiz'' dedi.

    Kadrolarında Ersen ile Sarmov'un sarı kart cezalısı olduğunu, kalecileri Tolga ve Sertaç'ın yanı sıra Merthan'ın da sakatlığının sürdüğünü aktaran Sidal, ''Eksikleri biz kendimiz için mazeret kabul etmiyoruz. Yerlerine oynayacak aynı derecede değerli oyuncularımız var. Çıkıp mücadelemizi




    Kasımpaşa'da puan hesapları! Yorumları