Antalyaspor, Beşiktaş'ı gözüne kestirdi!   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 02-25-2011 (13:12)   Son Mesaj: 02-25-2011 (13:12)    Cevap: 0    Gösterim: 409  

    02-25-2011

    Antalyaspor, Beşiktaş'ı gözüne kestirdi!

    Antalyaspor, Beşiktaş'ı gözüne kestirdi!
    Medicalpark Antalyaspor Kulübü Başkanı Hasan Akıncıoğlu, Beşiktaş maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

    Medicalpark Antalyaspor Kulübü Başkanı Hasan Akıncıoğlu, Beşiktaş'ın güçlü bir takım olduğunu, ama kendileri için rakibin önemli olmadığını söyledi.
    Hasan Akıncıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Medicalpark Antalyaspor'un son haftalarda yalnızca puan sıkıntısı yaşadığını, takımın oyun kalitesinden, azminden, hırsından memnun olduğunu ifade etti.

    Futbolcularının iyi oyununu puanla taçlandıramadıklarını anlatan Akıncıoğlu, ''Şanssızlık olabilir, ama bu kadar büyük şansızlığı bugüne kadar yaşamamıştık. Bugüne dek aldığımız puanlar ve takımımızın kalitesi bize güven veriyor. Bu şanssız gidişe son verip layık olduğumuz puanlara kavuşacağımızı ümit ediyoruz'' dedi.

    Akıncıoğlu, bu hafta Spor Toto Süper Lig'de kendi sahalarında Beşiktaş ile oynayacaklarını dile getirerek, şunları söyledi:

    ''Beşiktaş güçlü bir takım, ama rakibin bizim için önemi yok. Beşiktaş maçından puan alacağımıza inanıyorum. Beşiktaş, Avrupa yıldızlarını barındıran bir takım. Gücünü biliyoruz, ancak biz de takımımıza güveniyoruz.

    İstanbul'un 3 büyüklerine karşı olan şanssızlığımıza Beşiktaş maçında son vermek istiyoruz. Pazartesi günü Beşiktaş karşısında hem şanssızlığımızı yeneceğiz, hem de galip geleceğiz. Beşiktaş'ın son haftalarda aldığı yenilgiler Beşiktaş'ın kötü olduğu anlamına gelmez. Bu yüzden işi ciddiye alıyor ve ona göre hazırlanıyoruz.''




    Antalyaspor, Beşiktaş'ı gözüne kestirdi! Yorumları