Bulgar ekibinin Papaz büyüsü!   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 02-25-2011 (12:11)   Son Mesaj: 02-25-2011 (12:11)    Cevap: 0    Gösterim: 596  

    02-25-2011

    Bulgar ekibinin Papaz büyüsü!

    Bulgar ekibinin Papaz büyüsü!
    Bulgaristan'da üst sıraları hedefleyen Plovdiv, rakiplerine karşı eşine az rastlanır bir taktikle hazırlanıyor. Bulgar ekibi, Lokomotiv Stadı'ndaki antrenmana az gol yemek, daha iyi olmak için ilginç bir yöntem seçti.

    Lokomotiv Plovdiv, yarın Rakovski'yle yapacağı maç öncesi sahasındaki idmanda, papaz eşliğinde kuzu kurban ederken kanını kale direklerine sürüp, yününü de çimlere serpiştirdi
    Bulgaristan'da üst sıraları hedefleyen, ligde 5. sıradaki Lokomotiv Plovdiv, yarın Rakovski'yle yapacağı maça ilginç bir taktikle hazırlandı. Takım kaptanlığını Türkiye'de Kocaeli, G.Antep ve K.Erciyes formalarını giyen, Zdravko Lazarov'un yaptığı Bulgar ekibi, Lokomotiv Stadı'ndaki antrenmana az gol yemek, daha iyi olmak için papaz ve yanında kuzuyla geldi.

    Papazın dualarıyla önce kuzu kurban edildi. Kuzunun kanı kaptan Lazarov'un önderliğinde kale direklerine sürülürken, yünleri de kale sahasına serpiştirildi. Plovdiv'in yarınki maçının sonucu merakla beklenirken büyünün işe yarayıp yaramayacağı ortaya çıkacak.

    AKŞAM





    Bulgar ekibinin Papaz büyüsü! Yorumları