GÜMÇED'den MHK'ya suç duyurusu   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-24-2011 (22:11)   Son Mesaj: 02-24-2011 (22:11)    Cevap: 0    Gösterim: 437  

    02-24-2011

    GÜMÇED'den MHK'ya suç duyurusu

    GÜMÇED'den MHK'ya suç duyurusu
    Güney Marmara Doğal ve Kültürel Çevreyi Koruma Derneği (GÜMÇED), Merkez Hakem Kurulu (MHK) hakkında suç duyurusunda bulundu.

    Yanlış ve yanlı hakem hatalarının Bursaspor'u yakından etkilediğini gerekçe gösteren Gümçed Genel Başkanı Adnan Önürmen, hakem Halis Özkahya ve Hüseyin Göçek'in, aynı zamanda MHK'nın incelenmesi hususunda savcılığa suç duyurusunda bulundu.

    Bursa Atatürk Stadı'nda oynanan Bursaspor-Gaziantepspor maçının orta hakemi Hüseyin Göçek, verdiği yanlış ve yanlı kararlarla oyunun seyrini değiştirdiğini ifade eden Önürmen, "Hakemlere duyulan güven oldukça sarsılmıştır. Geçen sezon kaleciler hakkında şike iddiaları vardı. Kamuoyunda büyük rahatsızlıklar, tartışmalar oluşturmuş ve bunun neticesinde soruşturmalar açılmıştı. Bu sezon ise tartışmaların odağında ise nedense hakemler var. Yanlış verilen penaltılar, tartışmalı kırmızı kartlar, golle sonuçlanan ofsaytlar kamuoyunda çok ciddi rahatsızlıklar oluşturmaktadır. Hüseyin Göçek ve Halis Özkahya'nın ifadesinin alınması, Merkez Hakem Kurulu'nun bu konu ile ilgili bilgisine başvurulması, suç unsurlarının aydınlatılması gerekir" dedi.




    GÜMÇED'den MHK'ya suç duyurusu Yorumları