Konyaspor'da hedef 3 puan   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-24-2011 (13:11)   Son Mesaj: 02-24-2011 (13:11)    Cevap: 0    Gösterim: 514  

    02-24-2011

    Konyaspor'da hedef 3 puan

    Konyaspor'da hedef 3 puan
    Konyaspor Kulübü Başkanı Bahattin Karapınar, Kardemir Karabükspor maçına 3 puan parolasıyla hazırladıklarını söyledi

    Karapınar, kulübün internet sitesinden yaptığı açıklamada, teknik direktör Yılmaz Vural'ın göreve gelmesiyle yeni bir hava yakaladıklarını belirtti.
    Vural yönetiminde çıktıkları İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında sahadan 3 puanla ayrılmak istediklerini ancak bunu başaramadıklarını ifade eden Karapınar, bu maçta futbolcuların kendilerine olan öz güvenlerini yeniden kazandığını bildirdi.

    Karapınar, ligin 23. haftasında pazar günü deplasmanda ligin flaş takımlarından Kardemir Karabükspor ile zorlu bir maça çıkacaklarını vurgulayarak, şunları kaydetti:

    ''Kardemir Karabükspor maçına 3 puan parolasıyla hazırlanıyoruz. Ligin boyu kısalıyor ve her geçen hafta bizim aleyhimize işliyor. Dolayısıyla bir an önce bizi alt sıralardan kurtaracak puanları toplamak zorundayız. Rakibimiz bizim gibi ligin yeni takımlarından. İlk çıktığı sezon önemli başarılar elde etti. Bizim hedefimiz Kardemir Karabükspor gibi güçlü bir takıma karşı deplasmandan 3 puanla dönebilmek. Bütün çalışmalarımız bu doğrultuda. Bunu başarabilecek güçteyiz.''

    Teknik direktör değişikliğiyle takımda yaşanan olumlu değişikliğin şehre de yansıdığını anlatan Karapınar, Vural'a güvendiklerini sözlerine ekledi.




    Konyaspor'da hedef 3 puan Yorumları