Schuster: İmkansızı başarmak için geldik   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-23-2011 (22:13)   Son Mesaj: 02-23-2011 (22:13)    Cevap: 0    Gösterim: 413  

    02-23-2011

    Schuster: İmkansızı başarmak için geldik

    Schuster: İmkansızı başarmak için geldik
    Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, 4-1'lik mağlubiyetin rövanşında Kiev deplasmanında imkansızı başarmak için mücadele edeceklerini söyledi.

    UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçında deplasmanda Ukrayna ekibi Dinamo Kiev ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta teknik direktör Bernd Schuster, maçın oynanacağı Valeriy Lobanovskiy Stadı'nda basın toplantısı düzenledi.

    Alman teknik adam, "Futbolda mucizelerin gerçekleştiğini hepimiz biliyoruz, buraya bir mucize gerçekleştirerek Avrupa Liginde ikinci etaba ulaşmayı amaçlıyoruz'' dedi.

    İlk defa çok soğuk bir havada oynayacaklarını ifade eden Schuster, "İlk maçta Dinamo Kiev karşısında duran toplardan goller yedik. Lig boyunca hiçbir maçta 3 duran top, ardından penaltı golü yememiştik. Böyle kötü günler oluyor. O kötü gün de Dinamo Kiev maçına denk geldi. Bununla ilgili çalışmalarımızı yaptık ve bu konuyla ilgili beni endişelendiren bir durum yok. Bir şanssızlığımız var, bunu yenememek bizi zorluyor ve içimizi acıtıyor'' diye konuştu.

    Alman futbolcu Fabian Ernst ise ilk maçı 4-1 kaybettiklerini hatırlatarak, ''3'ü duran toptan, 1'i penaltıdan 4 gol yedik. Yarınki maç kolay olmayacak ama Beşiktaş'ın gerçek gücünü ortaya koyup, elimizden geleni yapacağız. Bizim için en büyük dezavantaj ilk maçtaki skor. Hava durumu konusunda ise bizim için bir sorun yok. Soğuk havanın bizden çok maçı izleyenlere sıkıntı yaşatacağını düşünüyorum'' dedi.

    İHA




    Schuster: İmkansızı başarmak için geldik Yorumları