Kazım sakatlandı ortalık karıştı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 02-23-2011 (11:12)   Son Mesaj: 02-23-2011 (11:12)    Cevap: 0    Gösterim: 535  

    02-23-2011

    Kazım sakatlandı ortalık karıştı

    Kazım sakatlandı ortalık karıştı
    Galatasaray'ın dün sabahki idmanında gergin anlar yaşandı. Gökhan Zan, önce Kazım'ı, ardından Baros'u sakatladı.

    Kazım sakatlandı ortalık karıştı!
    Galatasaray'ın dün sabahki idmanında gergin anlar yaşandı. Gökhan Zan, önce Kazım'ı, ardından Baros'u sakatladı. Bu duruma sinirlenen Ayhan, tecrübeli savunmacıyı sert bir şekilde uyardı.

    Sarı-Kırmızılılar, iki günlük iznin ardından İstanbul B.B. maçının hazırlıklarına dün sabah yaptığı idmanla başladı. Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanda, Gökhan Zan"ın sert futbolu, ortamın gerilmesine neden oldu. Tecrübeli savunmacı, bir pozisyonda Kazım"a kontrolsüz bir şekilde girince, milli futbolcu sakatlandı. Bir süre yerde yatan Kazım"a sağlık ekibi hemen müdehale etti. Başarılı oyuncu daha sonra çalışmalara devam etti. Antrenman neşeli bir şekilde sürerken, Gökhan Zan bu kez de Milan Baros"u sakatladı. Bir süre seken Çek forvet de idmana devam etti. Ayhan, yaptığı sert hareketler nedeniyle Gökhan Zan"a bağırırken, tecrübeli stoper sakatlıkların pozisyon icabı olduğunu, kasti bir hareketinin olmadığını söyleyerek kendini savundu.

    Pino takıma katıldı

    Galatasaray"da uzun süredir takımdan ayrı çalışan Juan Pablo Pino ve sakatlığı geçen Hakan Balta, dün arkadaşlarına katıldı. Kaptan Arda Turan ise yine kondisyoner eşliğinde idman yaptı. Sarı-Kırmızılılar, bugün çift idmanla hazırlıklarını sürdürecek.




    Kazım sakatlandı ortalık karıştı Yorumları