Cenk, kapıyı çaldı açan olmadı!   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 02-23-2011 (10:12)   Son Mesaj: 02-23-2011 (10:12)    Cevap: 0    Gösterim: 473  

    02-23-2011

    Cenk, kapıyı çaldı açan olmadı!

    Cenk, kapıyı çaldı açan olmadı!
    Gaziantepspor'da vitrine çıkan Cenk Tosun'un Tigana döneminde Beşiktaş kampına geldiği ve siyah-beyazlıları istediği belirtildi. Golcü futbolcuya o dönemde olumsuz yanıt verildi.

    Serdar Sarıdağ'ın haberi
    Gaziantepspor"a ara transferde katılan ve kısa sürede harikalar yaratan Cenk Tosun"un, Beşiktaş"ın kapısından geri döndüğü öğrenildi.

    Son oynanan Bursaspor maçında iki gol atarak tüm dikkatleri üzerine daha da çeken kırmızı-siyahlı futbolcunun, Eintracht Frankfurt'ta oynadığı dönemde Beşiktaş'a önerildiği, fakat o dönemdeki siyah-beyazlı yönetimin bu futbolcuyu almadıkları bildirildi.

    Türkiye"ye, Eintrach Frankfurt takımından gelen Cenk Tosun"un, birkaç sene önce siyah-beyazlıların Almanya kampına geldiği ve oynamak istediğini söylediği belirtildi. O dönemlerde en büyük hayalinin Beşiktaş"ta futbol oynamak olduğu öğrenilen 20 yaşındaki genç oyuncunun, Beşiktaş Yönetimi'nden olumsuz yanıt alması nedeniyle oldukça üzüldüğü vurgulandı.

    Tigana dönemi

    Jean Tigana döneminde, Beşiktaş"ın, Fenerbahçe ile Köln"de oynadığı Süper Kupa maçını da izlemek için kampa giden Cenk Tosun"un, Beşiktaş"a gelememesine rağmen, Anadolu kulüpleri tarafından takip edilmeye devam ettiği vurgulandı. Başarılı oyuncu, Gaziantepspor"un ısrarlı takipleri sonucunda, kırmızı-siyahlı ekiple anlaşarak Türkiye"deki kariyerine start vermiş oldu. Şu anki Beşiktaş Yönetimi'nin ise bu oyuncunun o dönem transfer edilmemesi nedeniyle pişmanlık ve üzüntü duyduğu öğrenildi.

    MİLLİYET




    Cenk, kapıyı çaldı açan olmadı! Yorumları