Mehmet Özdilek'ten Kartal'a gözdağı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-22-2011 (21:11)   Son Mesaj: 02-22-2011 (21:11)    Cevap: 0    Gösterim: 574  

    02-22-2011

    Mehmet Özdilek'ten Kartal'a gözdağı

    Mehmet Özdilek'ten Kartal'a gözdağı
    Medical Park Antalyaspor, Beşiktaş maçı hazırlıklarına devam ediyor.

    Spor Toto Süper Ligi'nin 23. haftasında Beşiktaş ile karşılaşacak Medical Park Antalyaspor, hazırlıklarına Hasan Subaşı Tesisleri'nde devam ediyor. Teknik direktör Mehmet Özdilek yönetiminde düz koşu ve kondisyon depolayan kırmızı-beyazlılarda kaleciler takımdan ayrı çalışırken, sakatlığı bulunan Tuna Üzümcü antrenmanda yer almadı.

    Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan teknik direktör Mehmet Özdilek, Beşiktaş karşısında tek amaçlarının galibiyet olduğunu belirtti. Özdilek, "Oyunumuzun karşılığını alamıyoruz. Oyunsal anlamda sıkıntımız yok. Tek sorun pozisyonları değerlendiremiyoruz. Kayserispor maçında da rakibin pozisyonu yok ama 2-0 mağlup olduk. Son pozisyon beceriksizliği yaşıyoruz. Beşiktaş ne kadar kötü olursa olsun, büyük takım. Her maça ciddi çıkacaklardır. Ellerinde önemli dünya starları var. Bu maçıkolay geçeriz dersek bizim açımızdan kötü olur. Puanlara ihtiyacımız var. Tek düşüncemiz kazanmak" dedi.
    "UMARIM HAKEMLER DAHA DİKKATLİ OLUR"
    Beşiktaş karşısında cezalı Ali Turan ve Sedat ile sakatlığı devam eden Tuna Üzümcü'den yoksun çıkacaklarını belirten Özdilek, hakemlerin daha dikkatli olmaları gerektiğini belirtti. Özdilek, "Ligin başından beri hakemlere güvenimizi ifade ettik. Muhakkak niyetleri iyi olduğunu düşünüyorum. Ama lig başından beri kaybettiğimiz 5 maçta büyük hataları var. Ama bize denk geliyor demek de yanlış olur. Umarım bizim maçlarda daha dikkatli olurlar" diye konuştu.

    "ÇIKIŞ İÇİN GALİBİYETE İHTİYACIMIZ VAR"
    Medical Park Antalyaspor'da bu sezon bekleneni veremeyen Necati Ateş, Beşiktaş maçı ile birlikte bir çıkış yakalamak istediklerini belirtti. Ateş, "Gerçekten kötü bir süreç yaşıyoruz. Galibiyete ihtiyacımız var. En yakın maç da Beşiktaş maçı. İlk yarı ne kadar iyi oynadığımızı herkese gösterdik. Takımımızda özgüven eksikliği var. Beşiktaş karşılaşmasında taraftarımıza ihtiyacımız var. Tek yürek olup, taraftar rüzgarını da arkamıza alarak yukarıya çıkacağımıza inanıyorum. Beşiktaş maçından 3 puan almamız
    gerekiyor" ifadesini kullandı.
    Mehmet Yılmaz ise son iki haftada hak etmedikleri mağlubiyetler aldıklarını, takım olarak Beşiktaş maçını kazanıp, çıkış için ilk adımı atacaklarını belirtti.




    Mehmet Özdilek'ten Kartal'a gözdağı Yorumları