'Hemen Fatih Terim gelmeli'   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 02-22-2011 (19:09)   Son Mesaj: 02-22-2011 (19:09)    Cevap: 0    Gösterim: 632  

    02-22-2011

    'Hemen Fatih Terim gelmeli'

    'Hemen Fatih Terim gelmeli'
    Galatasaray’ın eski yönetim kurulu üyesi Ahmet Dedehayır, "Şu anda futbolda tam yetkili olsam, yapacağım tek bir iş var...

    Galatasaray"ın eski yönetim kurulu üyesi Ahmet Dedehayır, "Şu anda futbolda tam yetkili olsam, yapacağım tek bir iş var: Hiç vakit kaybetmeden gider ve Fatih Terim"le en az 10 senelik bir antlaşma yaparım dedi. Dedehayır, ayrıca, başkan Polat"ın yaşananlardan çok yıprandığı ve yalnız kaldığını belirterek, "Olağanüstü genel kurul kararı en çok başkanımızı rahatlatacaktır. Sanıyorum kendisi de bu yönde karar alacak; çünkü kendisi doğruyu görür ve uygular" diye konuştu.
    FATİH TERİM DIŞINDA BİRİSİNİ DÜŞÜNMEK ABESLE İŞTİGALDİR

    Radyospor"da Özgür Sancar"la Haber Özel Programı"nda açıklama yapan Dedehayır, "Fatih Terim"e her türlü kişisel inisiyatifi ve kontrol mekanizmasını verecek şekilde bir sözleşme imzalarım ve kendisini tam yetkili olarak Galatasaray"ın başına getiririm; burada Galatasaray"ın herhangi başka bir şey araması kadar abesli iştigal bir iş olamaz. Bugün Fatih Terim, dünya çapında kendini kanıtlamış, hocalığı her bakımdan mükemmel olan bir insandır. Galatasaraylılığı zaten tartışılmaz. Elinizde böyle bir değer varken neden başka şeylere yöneliyorsunuz. Bugün M.United, Sir Alex Ferguson"la çalışıyorsa, Arsenal, Arsen Wenger"le çalışıyorsa neden Galatasaray, Fatih Terim"le çalışmıyor" dedi.

    TERİM"İN GELMEMESİ BİR SÜPRİZDİR

    Futbol için yapılması gereken tek şeyin, Fatih Terim"in, bir an önce, tek yetkili olarak takımın başına getirilmesi olduğunu belirten Ahmet Dedehayır, "Fatih Terim bir an önce takımın başına getirilmeli. Bunun olmaması bir süprizdir. Bir de futbolun, Haldun Üstünel"in de ifade ettiği gibi çok daha profesyonel bir yapıya kavuşturulması gerekiyor" diye konuştu.

    BANA GÖRE BAŞKAN OLAĞANÜSTÜ KONGRE KARARI ALACAK

    Galatasaray"lıların endişelenmemesi gerektiğini ve kulübün mutlâka düzlüğe çıkacağını belirten eski yönetici Dedehayır, "Sayın başkanın yapması gereken şey, camia içerisinde birleştirici olmak; sevecen olmak ve camiayı birleştirmek. Camiamızın şu anda bütünleşmeye ihtiyacı var. Artık kavgalar, çekişmeler bitmeli. Bence olağanüstü genel kurul bunun için önemli; kim seçilirse seçilsin bu camia yek vücut olarak onun arkasında durmalı.

    Başkanımız çok sevecen ve sakin yapıdadır. Ama o da yaşananlardan çok yıprandı ve yoruldu. Biraz da yalnız kalıyor. Olağanüstü kongre kararı alınırsa en çok başkan rahatlar. Kendisinin bu yönde karar alacağını düşünüyorum; çünkü kendisi doğruyu görür ve uygular" diye konuştu.




    'Hemen Fatih Terim gelmeli' Yorumları