Karşıyaka'da Reha Kapsal dönemi!   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-22-2011 (19:09)   Son Mesaj: 02-22-2011 (19:09)    Cevap: 0    Gösterim: 417  

    02-22-2011

    Karşıyaka'da Reha Kapsal dönemi!

    Karşıyaka'da Reha Kapsal dönemi!
    Bank Asya 1. Lig takımlarından Karşıyaka'da, teknik direktör Turgut Uçar'ın dün istifa etmesinin ardından, Reha Kapsal ile 2.5 yıllık sözleşme imzalandı.

    Kulübün Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde konuşan kulüp başkanı Hüseyin Çalışkan, kendileri dışında bir takım gelişmeler yaşadıklarını, bunun üzerine zaten akıllarında olan, geçmişte kulübe katkıları olan Kapsal ile anlaştıklarını belirtti.
    Çalışkan, kulübün hedeflerinden vazgeçmediğini vurgulayarak, ''Önümüze çıkan fırsatları değerlendireceğiz. Kulübün yeniden yapılanması için hocamıza tam yetki verdik. 2.5 yıllık sözleşme imzalıyoruz'' diye konuştu.

    Teknik direktör Kapsal ise bir süre aradan sonra Karşıyaka'ya dönmesinin geçmişte teknik direktör ve insan olarak iyi işler yaptığı anlamı taşıdığını kaydetti. Süper Lig için şanslarının olduğunu, bunu kovalayacaklarını ifade ederek, şöyle konuştu:

    ''2.5 yıllık sözleşmedeki amaç yapılanmadır. Futbol takımının yapılanması Süper Lig içindir. En önemlisi kulübün yapılanması. Yapılanmanın doğru yapılması için elimizden geleni yapacağız. Süper Lig'e son 6 dakikada çıkamadığımız bir sene yaşamıştık daha önce. İnşallah en kısa zamanda bu hedefi yakalayacağız.''




    Karşıyaka'da Reha Kapsal dönemi! Yorumları