Gökhan Gönül İspanya yolcusu!   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 02-22-2011 (12:09)   Son Mesaj: 02-22-2011 (12:09)    Cevap: 0    Gösterim: 515  

    02-22-2011

    Gökhan Gönül İspanya yolcusu!

    Gökhan Gönül İspanya yolcusu!
    Gökhan Gönül, gelecek sezon Mesut Özil, Cristiano Ronaldo, Messi, Xavi ve Iniesta gibi dünya devlerine karşı forma giyecek.

    Ömer Güvenç'in haberi:

    Gökhan Gönül, gelecek sezon İspanya La Liga takımlarından Atletico Madrid'in formasını terletecek.

    F.Bahçe, Tuncay Şanlı'nın ardından dünya futbol sahnesine bir yıldız daha sunacak. Barcelona, Real Madrid, Sevilla'dan sonra 165 milyon euro ile İspanya'nın en pahalı kadrosuna sahip olan Atletico Madrid, Gökhan Gönül ile gelecek sezon için prensipte anlaştı.
    İspanyol kulübünün 15 gün içinde bu transfere resmiyet kazandırması bekleniyor. Kırmızı-Beyazlı kulübün istatistikçileri yaklaşık bir yıldır Gökhan'ın milli maçlar da dahil içeride deplasmanda bütün maçlarını izledi. İspanyollar bununla da yetinmeyip yıldız futbolcunun özel hayatını bile inceledi.

    Gökhan'a hayran kalan Atletico Madrid yönetimi, yıldız futbolcuya 2+1 yıllık imza attıracak ve karşılığında yıllık 2.5 milyon euro ödeyecek. F.Bahçe de bu transfer karşılığında 10 milyon euro bonservis bedeli alacak.




    Gökhan Gönül İspanya yolcusu! Yorumları