Beşiktaş'ın Güiza'sı: Hugo Almeida   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 02-22-2011 (11:12)   Son Mesaj: 02-22-2011 (11:12)    Cevap: 0    Gösterim: 554  

    02-22-2011

    Beşiktaş'ın Güiza'sı: Hugo Almeida

    Beşiktaş'ın Güiza'sı: Hugo Almeida
    Fenerbahçe derbisinde kaçırdığı fırsatla takımının kaderiyle oynayan Almeida, ligde 5 maçta henüz gol atamadı.

    BEŞİKTAŞ"ın devre arasında Werder Bremen"den büyük ümitlerle transfer ettiği Hugo Almeida, siyah beyazlıların gol sorununa çözüm bulamadığı gibi performansıyla da saç baş yolduruyor. Derbi maçta takımı 2-1 öndeyken 60. dakikada karşı karşıya pozisyonda gol vuruşu yapamayan Portekizli santrfor için "F.Bahçe"nin Güiza"sı" yorumu yapılıyor.
    1.91 metre boyundaki Portekizli oyuncu, görev aldığı maçlarda gol noktalarında kendisinden bekleneni yerine getiremezken, gol atmaktan çok, kaçırdığı gollerle gündeme geldi. Ligde çıktığı 5 maçta fileleri havalandıramayan Almeida, resmi karşılaşmalardaki tek golünü, kupada takımının 2-1 kazandığı Trabzonspor"a karşı attı.

    Takımın en golcüsü Bobo

    Beşiktaş"ta Almeida, oynadığı maçlarda etkisiz görüntüsüyle dikkat çekerken takım tarihin en golcü yabancı oyuncularından olan Bobo"nun teknik direktör Bernd Schuster tarafından oynatılmaması ise tartışma konusu oldu. Sambacı, bu sezon takımına resmi maçlarda 15 gol kazandırırken, halen takımın en golcü futbolcu unvanına sahip.




    Beşiktaş'ın Güiza'sı: Hugo Almeida Yorumları