Manisa-Trabzon maçından notlar   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-21-2011 (21:09)   Son Mesaj: 02-21-2011 (21:09)    Cevap: 0    Gösterim: 1024  

Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 gönderen Dostane

    02-21-2011

    Manisa-Trabzon maçından notlar

    Manisa-Trabzon maçından notlar
    Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Manisaspor karşısında, geçen haftaki Sivasspor maçının ilk 11'inde yer alan Piotr Brozek ve Engin Baytar'ın yerine Ceyhun Gülselam ile Hrvoje Cale'ye şans verdi.

    Manisa 19 Mayıs Stadı'ndaki maça Trabzonspor seyircisi büyük ilgi gösterdi. Bordo-mavili takımın taraftarları, kendilerine ayrılan bölümü doldurdu.
    Ev sahibi Manisaspor'un taraftarlarının bulunduğu kısımda ise boşluklar olduğu gözlendi.

    Manisaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, geçen hafta deplasmanda 4-1 kazandıkları Medical Park Antalyaspor maçının kadrosunda sadece zorunlu değişikliğe gitti. Karaman, kart cezalısı Mehmet Güven'in yerine ilk 11'de Iwanski'ye forma şansı verdi.

    Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş ise Sivasspor maçının ilk 11'inde yer alan Piotr Brozek ve Engin Baytar'ın yerine Ceyhun Gülselam ile Hrvoje Cale'yi kadroya aldı. Engin, sakatlığı nedeniyle kadroda bulunmazken, Brozek kardeşler ile Alanzinho ve Yattara ise yedek kulübesinde oturdu.

    ÜSKÜDARLI bunu beğendi.



    Manisa-Trabzon maçından notlar Yorumları