Alex: Ben doğuştan forvetim   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 02-21-2011 (19:09)   Son Mesaj: 02-21-2011 (19:09)    Cevap: 0    Gösterim: 616  

    02-21-2011

    Alex: Ben doğuştan forvetim

    Alex: Ben doğuştan forvetim
    Fenerbahçe'nin deplasmanda Beşiktaş'ı 4-2 yendiği maçta 3 gol atarak sahanın yıldızı olan Brezilyalı Alex de Souza, internetteki resmi sitesinde yayınladığı yazısında, ''Doğuştan forvetim'' dedi.

    Beşiktaş'a attığı 3 gol sonrasında kariyerindeki toplam gol sayısını 351'e çıkardığını anlatan Alex, Coritiba'da 32, Palmeiras'ta 78, Crucero'da 64, Flamengo'da 3, Parma'da 2, Brezilya Milli Takımı'nda 20 ve Fenerbahçe ile 152 gol attığını yazdı. ''Bu gol sayıları beni mutlu ediyor'' diyen Alex, ''özellikle de tek kanatta görev yapan değil, doğuştan forvet biri olmasından mutlu olduğunu'' kaydetti.
    Alex, profesyonel futbol hayatında ilk gol attığı günü ise şöyle anlattı:

    ''Sanki bugün gibi hatırlıyorum. İlk maçıma nisan ayında çıktım ve ilk gol atma sevincini sadece haziran ayında, Londinense'de Matsubara'ya karşı yaşadım. Bugün görüyorum ki, ilk golü atmamdaki gecikme, gelecekteki iyi anlar için saklanmış. O dönemlerde babamla sembolik bir iddiaya girmiştik. Bana kariyerim boyunca 200'den fazla gol atamayacağımı söylemişti. Ben de 250 demiştim. İkimizdik... Ne güzeldi!''

    Öte yandan futbolcu bıraktığını açıklayan Brezilyalı Ronaldo'ya da selam gönderen Alex, ''Benim neslimin en iyi futbolcusu, futbolu bıraktı. Onun hakkında yazılacak her şey yetersiz kalır, futbolu seven herkese neşe ve güzel futbol sundu. Sadece, onunla birlikte antrenmana çıktığım, oynadığım ve yaşadığım için Tanrı'ya teşekkür etmeliyim. Her şey için teşekkürler, Büyük Adam!'' ifadelerini kullandı.




    Alex: Ben doğuştan forvetim Yorumları