Ertuğrul Sağlam: Çıkışa geçeceğiz   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-21-2011 (15:12)   Son Mesaj: 02-21-2011 (15:12)    Cevap: 0    Gösterim: 437  

    02-21-2011

    Ertuğrul Sağlam: Çıkışa geçeceğiz

    Ertuğrul Sağlam: Çıkışa geçeceğiz
    Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, ''Eskişehirspor ve Gaziantepspor maçlarında yaşadığımız şanssızlıklar bize pahalıya mal oldu'' dedi.

    Sağlam, Bursa Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ''Bursa Okuyor'' kampanyası kapsamında BTSO Celal Sönmez Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi'ni ziyaret etti.
    Spor salonunda düzenlenen söyleşide öğrencilerin sorularını yanıtlayan Sağlam, Bursaspor'un bu sezon da şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olduğunu söyledi.

    Sağlam, bir öğrencinin, ''Son günlerde Bursaspor'un üzerine oynanan oyunlar var. Şampiyon olacağımıza inanıyor musunuz?'' yönündeki sorusu üzerine, şöyle konuştu:

    ''Bu soruyla yaramızı deştin resmen. Eskişehirspor ve Gaziantepspor maçlarında yaşadığımız şanssızlıklar bize pahalıya mal oldu. Ama biz canımız yansa da ne hakemler, ne Merkez Hakem Kurulu ne de Türkiye Futbol Federasyonu ile ilgili konuşmuyoruz. Polemik yaratacak söylemlerden uzak duracağız, sadece işimizi yapacağız.

    Ciddi puan kayıpları yaşadık ancak çok fazla kaybedilmiş bir şey yok. Bucaspor maçıyla birlikte inşallah çıkışa geçeceğiz. Ülkemizde sağduyulu, olayları objektif gözle değerlendiren insanlar var. Eskişehirspor ve Gaziantepspor maçında yaşananları, alınan kötü sonuçların sebebi olarak gösteremeyiz. Biz mücadelemize devam edeceğiz. Sonucun da ne olacağını hep beraber göreceğiz.''

    Bir öğrencinin, ''Altidore transfer edildi ancak Gaziantepspor maçında Ömer Erdoğan ve İbrahim Öztürk, biraz ağır kaldı. Defansa transfer yapılamaz mıydı?'' sorusu üzerine ise Sağlam, şunları kaydetti:

    ''İbrahim Öztürk, bu ülkenin en hızlı defans oyuncularından biri. Hatalar yapıldı ama bu çocuklar bizi geçtiğimiz sene şampiyon yaptı. Biz öncelikli ihtiyaçlarımızı düşünerek transfer yapıyoruz. Defans için herhangi bir ihtiyaç hissetmedik. Futbolda zaman zaman böyle iniş ve hatalar olabilir.''

    Söyleşinin ardından, BTSO Celal Sönmez Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi Müdürü Muhammet Asil, Ertuğrul Sağlam'a plaket verdi.

    Sağlam da okul müdürüne imzalı Bursaspor forması hediye etti.




    Ertuğrul Sağlam: Çıkışa geçeceğiz Yorumları