Schuster'in Sivok'a fırça faturası mı?   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 02-21-2011 (11:13)   Son Mesaj: 02-21-2011 (11:13)    Cevap: 0    Gösterim: 503  

    02-21-2011

    Schuster'in Sivok'a fırça faturası mı?

    Schuster'in Sivok'a fırça faturası mı?
    Beşiktaş'ın dün akşam F.Bahçe ile oynadığı derbide Tomas Sivok’un teknik direktör Bernd Schuster tarafından 18 kişilik kadroya alınmasının nedenini Mustafa Denizli açıkladı.

    Önce Alman teknik adamın taktik gereği ve yabancı kontenjanın dolu olması nedeniyle Çek oyuncuyu kadroya dahil edilmediği iddia edildi. Ancak işin aslını siyah-beyazlıların eski hocası, Maraton yorumcusu Mustafa Denizli açıkladı.
    KARŞILAŞMA öncesinde Lig TV"de derbinin ön değerlendirmesini yapan Denizli, konu Sivok"a geldiğinde, oyuncunun kadro dışı bırakılmasının gerçek sebebini şu sözlerle açıkladı:

    BU CEZA KİME VERİLDİ?

    BENİM bildiğim ya A.Gücü ya da hafta içindeki Dinamo Kiev karşılaşmasının sonunda soyunma odasında arkadaşlarını takım savunması yapmadıkları için sert bir biçimde eleştirmiş... Bu yüzden de Schuster de onu 18"e almadı."

    PEKİ Schuster kadrodaki 3 stoperden biri olan Sivok"u kadroya almayınca ne oldu? Şöyle anlatalım... Ferrari atılınca Beşiktaş"ın elinde başka stoper kalmadı. 2-2"den sonra bir süre Necip"le bu bölgeyi kapatmaya çalışan Alman hoca, daha sonra onun yerine Aurelio"yu aldı ama bu değişikliğin ardından Beşiktaş 2 gol daha yedi.

    Almeida, Beşiktaş"ta %10"la oynuyor

    BEŞİKTAŞ"IN devre arasında büyük umutlarla aldığı Hugo Almedia"nın, F.Bahçe yenilgisinde en az Ferrari kadar sorumluluğu var. Skorda 2-1"ken F.Bahçe savunmasının arkasına sarkan Almeida, Volkan"la başbaşaydı ama boş köşe yerine, kalecinin kapattığı köşeye vurup, farkı 2"ye çıkartamadı.

    PORTEKİZLİ zaten Beşiktaş"ta beklentilerin yakınına bile yaklaşamadı. 8 maça çıkan ve 10 gol pozisyonuna giren Hugo, sadece 1 kez ağları sarsıp, %10"da kaldı.

    Demirören YOKTU

    BEŞİKTAŞ Başkanı Yıldırım Demirören, 2011 yılının ilk derbisi olan F.Bahçe mücadelesini cezası nedeniyle statta izleyemedi. TFF Başkanı Mahmut Özgener"e "Faşist, diktatör ve beceriksiz" dediği için Disiplin Kurulu"na sevk edilen ve PFDK tarafından 45 gün hak mahrumiyeti cezası alan Demirören, derbiyi Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri"nde izledi.

    Toraman"ın görüntüleri yayınlanamadı

    A.GÜCÜ maçının devre arasında İbrahim Üzülmez"in saldırısına uğrayan İbrahim Toraman, kaptanın kadro dışı bırakılmasının sorumlusu gösteriliyordu. Yenilen gol sonrası Üzülmez"e küfrettiği iddia edilen Toraman, mağdur olan kişinin kendisi olduğunu belirtip, hafta başında Lig TV"nin Patronu Şansal Büyüka"dan A.Gücü maçında yenen golün görüntülerinin yayınlanmasını istemişti.

    ANCAK  görüntülerin yayınlanması için TFF"nin izni gerekiyordu. Lig TV Patronu Şansal Büyüka, bu iznin çıkması halinde görüntüleri yayınlanacaklarını belirtirken, buna karşın görüntüleri incelediklerini ama küfür görmediklerini söyledi.

    VATAN




    Schuster'in Sivok'a fırça faturası mı? Yorumları