Protokol tribününde gerginlik yaşandı!   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-21-2011 (00:13)   Son Mesaj: 02-21-2011 (00:29)    Cevap: 1    Gösterim: 445  

    02-21-2011

    Protokol tribününde gerginlik yaşandı!

    Protokol tribününde gerginlik yaşandı!
    Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanan derbi maçın devre arasında protokol tribününde Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Vardar arasında bir tartışma yaşandı.

    Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanan derbi maçın devre arasında protokol tribününde Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Vardar arasında bir tartışma yaşandığı öğrenildi.
    Yıldırım ile Vardar arasındaki tartışma büyümeden engellenirken, bazı kişilerin de sözlü olarak Yıldırım ile atışmalarda bulunduğu bildirildi.

    Sinan Vardar, devre arasında başkan Aziz Yıldırım'a ''Hoşgeldiniz'' demek istediğini, ancak farklı bir tepkiyle karşılaştığını, bu nedenle de küçük bir tartışma yaşandığını söyledi.

    Bu sırada, Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal ile Beşiktaş Kongre Üyesi İsmail Cevahir arasında da tartışma yaşandığı kaydedildi.




    Protokol tribününde gerginlik yaşandı! Yorumları



      Permalink - Mesaj no 1  02-21-2011, 00:29

    --->: Protokol tribününde gerginlik yaşandı!


    Paylaşım için teşekkürler
    ÜSKÜDARLI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) ÜSKÜDARLI