İnönü'de ilk 11'ler belli oldu! / CANLI   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-20-2011 (18:09)   Son Mesaj: 02-20-2011 (18:09)    Cevap: 0    Gösterim: 532  

    02-20-2011

    İnönü'de ilk 11'ler belli oldu! / CANLI

    İnönü'de ilk 11'ler belli oldu! / CANLI
    Süper Lig'de sezonun en kritik virajlarından birine iki ezeli rakip giriyor! Beşiktaş ve Fenerbahçe, kozlarını İnönü'nü Stadı'nda paylaşacak, derbi ateşi Dolmabahçe'de yanacak. Mücadelenin başlama saati: 19:00

    Süper Lig'in 22. haftası dev bir maça sahne oluyor. Ligde kan kaybeden Beşiktaş, galibiyet serisini sürdürmek isteyen Fenerbahçe'yi İnönü'de konuk edecek.

    Dev maç öncesinde iki takımda da eksikler bulunuyor. Ev sahibi Beşiktaş'ta Nihat, Cenk ve Ersan'ın sakatlıkları sürerken Fenerbahçe'de Güiza dışında önemli bir eksik bulunmuyor. Sakatlığı bulunan Emre Belözoğlu ve Gökhan Gönül'ün derbide sahada olmasının beklendiği sarı lacivertlilerde Mehmet Topuz'un da forma giyeceği öğrenildi.

    Fiyapı İnönü Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak maçta Cüneyt Çakır düdük çalacak. Çakır'ın yardımcılıklarını ise Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Derbinin 4. hakemi ise Süleyman Abay.

    BEŞİKTAŞ - FENERBAHÇE

    BEŞİKTAŞ: Rüştü, İsmail, İ.Toraman, Ferrari, Ekrem, Necip, Ernst, Simao, Quaresma, Guti, Almeida
    TEKNİK DİREKTÖR: Bernd Schuster
    FENERBAHÇE: Volkan, Santos, Yobo, Lugano, Gökhan Gönül, Emre, Selçuk, Mehmet Topuz, Dia, Alex, Niang
    TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman

    STAT: Fiyapı İnönü
    SAAT: 19.00
    YAYIN: Lig TV
    HAKEMLER: Cüneyt Çakır, Tarık Ongun, Bahattin Duran, Süleyman Abay




    İnönü'de ilk 11'ler belli oldu! / CANLI Yorumları