F.Bahçe taraftarları meşalelerle geldi   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-20-2011 (18:13)   Son Mesaj: 02-20-2011 (18:13)    Cevap: 0    Gösterim: 478  

    02-20-2011

    F.Bahçe taraftarları meşalelerle geldi

    F.Bahçe taraftarları meşalelerle geldi
    Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında yapılacak olan derbi karşılaşması öncesinde sarı-lacivertli taraftarlar, geniş güvenlik önlemleri altında Fiyapı İnönü Stadı'na geldi.

    Haydarpaşa Garı önünde bir araya gelen Fenerbahçeli taraftarlar buradan motorlara bindi. Sarı-lacivertli taraftarların bulunduğu üç motor, Kabataş'taki iskeleye yanaşırken, taraftarlar meşaleler yakıp, Beşiktaş aleyhine tezahüratlarda bulundu.
    Kabataş iskelede geniş güvenlik önlemleri alan polis, taraftarları çembere alarak bir süre burada bekletti. İskeleden stada giden yolun bir şeridi araç trafiğine kapatılarak taraftarların polis çemberi içinde stada yürüyerek gitmesi sağlandı. Bu sırada çevrede bulunan siyah-beyazlı taraftarlar polisler tarafından uzaklaştırıldı. Sarı-lacivertli taraftarlar meşaleler yakıp tezahüratlarda bulunarak stat önüne geldi. İki taraftar grubunun karşılaşmamasına özen gösteren ve stat çevresinde geniş güvenlik önlemi alan polis, sarı-lacivertli taraftarları misafir tribünün giriş kapısına yönlendirdi.

    Fenerbahçeli taraftarlar bilet kontrolünden geçip stada girdi.

    Bu arada, Haydarpaşa'da toplanan sarı-lacivertli ''tribün liderleri'', takımlarının ceza almaması için tribünde taşkınlık yapılmaması konusunda, taraftarları uyarması dikkati çekti.




    F.Bahçe taraftarları meşalelerle geldi Yorumları