Kasımpaşa'da umutlar yeniden tazelendi   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 02-20-2011 (13:11)   Son Mesaj: 02-20-2011 (13:11)    Cevap: 0    Gösterim: 432  

    02-20-2011

    Kasımpaşa'da umutlar yeniden tazelendi

    Kasımpaşa'da umutlar yeniden tazelendi
    Spor Toto Süper Lig'de Ankaragücü'nü 2-1 yenerek üst üste 2. galibiyetini alan Kasımpaşa'da umutlar yeniden tazelendi.

    Ligin son sırasında yer alan ve üstündeki takımlarla açılan puan farkını yeniden azaltmayı başaran Kasımpaşa takımında moraller düzelirken, kulüp futbol şube sorumlusu Mehmet Süha Sidal, ''Ligden düşmüş gözüyle bakılan takımımızı bu handikaptan kurtardık'' ifadelerini kullandı.
    Kazanılan galibiyetlerle takımın yeniden kendine güven kazandığını aktaran Sidal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ''Çıkışımızı inşallah bundan sonraki maçlarımızda devam ettireceğiz. En kötü zamanımızda bile destek olan taraftarımızın bu çıkışımızda katkısı çok büyük'' dedi.

    Önlerindeki Fenerbahçe karşılaşmasının kendileri için büyük önem taşıdığını anlatan Sidal, ''Fenerbahçe maçına da puan almak için gideceğiz. İnşallah ligde kalacağız. Takımımız kendine güveniyor. İki oyuncumuz kart cezalısı olmaları nedeniyle oynayamayacak ama önemli değil. Fenerbahçe için de zor bir maç olacak'' diye konuştu.

    -''ÖZKALFA'NIN KARTLARI İNCELENMELİ''-

    Mehmet Süha Sidal, Ankaragücü maçında sarı kart cezalısı durumuna düşen Ersen ve Sarmov'a gösterilen kartlar nedeniyle hakem Tolga Özkalfa'ya sert tepki gösterdi.

    Önlerindeki Fenerbahçe maçı öncesi ilginç bir şekilde ceza sınırındaki 3 oyuncularından 2'sinin sarı kart gördüğünü savunan Sidal, ''Tolga Özkalfa'nın Fenerbahçe maçı öncesi cezalı duruma düşen Sarmov ve Ersen'e gösterdiği kartlar incelenmeli. Ceza sınırındaki 3 oyuncumuzdan 2'sini yakaladı. Tolga Özkalfa, Fenerbahçe karşısında bu oyuncuların oynamamasını sağladı. Pozisyonları kesinlikle kartlık değildi. Bu kartlar incelenmeli, niye gösterildiğine bakılmalı'' diye konuştu.




    Kasımpaşa'da umutlar yeniden tazelendi Yorumları