Beşiktaş yenilirse Schuster yandı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 02-20-2011 (11:13)   Son Mesaj: 02-20-2011 (11:13)    Cevap: 0    Gösterim: 368  

    02-20-2011

    Beşiktaş yenilirse Schuster yandı

    Beşiktaş yenilirse Schuster yandı
    Siyah-Beyazlılar, Kiev maçında kendilerini kızdıran Alman hocaya Fenerbahçe derbisi öncesinde pankart ve tezahüratlarla tavır alacak.

    Beşiktaş taraftarı, "Beğenmeyen evine gitsin" diyen Schuster"i protesto edecek. Olası mağlubiyet halinde ise Schuster istifaya davet edilecek.
    Beşiktaş"ta Teknik Direktör Bernd Schuster ile taraftarlar arasındaki ipler kopma noktasına geldi. Başarısız sonuçlar nedeniyle hayal kırıklığı yaşayan Siyah-Beyazlılar, Avrupa Ligi"nde Dinamo Kiev karşısında alınan farklı mağlubiyet sonrası kendilerine "Beğenmeyen stada gelmesin" diyen Schuster"i derbide protesto edecek.

    SARI MELEK İÇİN SIKINTILI GÜN

    Alman hocaya Kiev hezimeti sonrası internet sitelerinde "Evine gitmesi gereken sensin" diye seslenen taraftarların bu akşam İnönü"de oynanacak olan Fener derbisinde de pankart ve tezahüratlarla Sarı Melek"e tepki göstermeye hazırlanıyorlar.

    YENİLİRSE YANDI!

    Özellikle Çarşı Grubu"nun derbinin kaybedilmesi durumunda protestolarını sertleştireceği ve Schuster"i istifaya davet edeceği öğrenildi. Bu arada Alman teknik adamın yanı sıra yönetimin de tepkilerden nasibini almasının beklendiği kaydedildi.

    Fener zaferine ihtiyacımız var

    Beşiktaş"ın ara transferde renklerine bağladığı Hugo Almeida, Portekiz basınına Fenerbahçe derbisiyle ilgili açıklamalar yaptı. Türkiye"de ilk derbi maçına çıkacağını belirten Almeida, "Fener karşısında galibiyete ihtiyacımız var. Kiev hezimetinden sonra bizim için çok zor maç olacak. Ancak ben seyircimizin önünde kazanacağımızı düşünüyorum. Ben de gol atmak istiyorum" dedi.




    Beşiktaş yenilirse Schuster yandı Yorumları