Rigobert Song: Keyifli bir geceydi   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-19-2011 (23:12)   Son Mesaj: 02-19-2011 (23:12)    Cevap: 0    Gösterim: 655  

    02-19-2011

    Rigobert Song: Keyifli bir geceydi

    Rigobert Song: Keyifli bir geceydi
    Galatasaray'ın eski futbolcularından Rigobert Song, sarı-kırmızılı ekibin Bucaspor karşısında 1-0 kazandığı karşılaşmayı, ''Keyifli bir gece oldu'' sözleriyle değerlendirdi.

    Yaşamını Fransa'da futbol yorumculuğu yaparak sürdüren Rigobert Song, Galatasaray'ın Türk Telekom Arena'da Bucaspor'u ağırladığı maçı izledi.
    Maçın ardından yayıncı kuruluş Lig Tv'ye açıklamalarda bulunan Song, ''Tek kelimeyle muhteşem bir atmosfer var. Ben hep Galatasaray ile böyle bir statta oynamayı düşlüyordum. Buraya geldim, Galatasaray'ı seyrettim. Galatasaray da kazanınca keyifli bir gece oldu'' dedi.

    Rigobert Song, Paris Saint-Germain'de forma giyen milli futbolcu Mevlüt Erdinç ile görüştüğünü ifade ederek, ''Mevlüt ile her hafta görüşüyorum. Herkes ondan çok memnun. Çok iyi işler yapıyor. Fransa'da oynadığı futbol hem takımı hem de Türk futbolu için çok önemli'' diye konuştu.

    Song, eski takımı Trabzonspor hakkında ise teknik direktör Şenol Güneş'in bordo-mavili ekipte iyi işler yaptığını kaydederek, ''Ümit ederim sezon sonunda mutlu sona ulaşırlar'' dedi.




    Rigobert Song: Keyifli bir geceydi Yorumları