G.Saray'da Zapata ilk kez gol yemedi   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 02-19-2011 (22:11)   Son Mesaj: 02-19-2011 (22:11)    Cevap: 0    Gösterim: 618  

    02-19-2011

    G.Saray'da Zapata ilk kez gol yemedi

    G.Saray'da Zapata ilk kez gol yemedi
    Galatasaray, maçlarını Türk Telekom Arena'da oynamaya başladığından itibaren yaptığı 3 iç saha lig maçını da kazanmasını bildi.

    Ligde ikinci yarıda deplasmanda oynadığı maçlarda Bursaspor'a 2-0, Gaziantepspor'a 1-0 yenilen sarı-kırmızılılar, iç sahada ise Sivasspor'u 1-0, Eskişehirspor'u 4-2 ve Bucaspor'u da 1-0 mağlup etmeyi başardı.
    -ZAPATA İLK KEZ GOL YEMEDİ-


    Galatasaray'a ligin ikinci yarısında transfer edilen kaleci Zapata, ilk kez kalesini gole kapadı.

    Bundan önce ligde oynadığı maçlarda Eskişehirspor'dan 2, Gaziantepspor'dan 1 gol yiyen Kolombiyalı kaleci, Ziraat Türkiye Kupası'nda yapılan Gaziantepspor maçında ise 3 gole engel olamamıştı.


    -NEILL CEZALI-


    Galatasaray'da bu sezon 4. sarı kartını Bucaspor karşısında gören Neill, cezalı duruma düştü.

    Neil, takımının ligin 23. haftasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmada forma giyemeyecek.


    -MUSTAFA SARP OYUNA GİRERKEN SIKINTI YAŞADI-


    Galatasaray, maçın 90 2. dakikasında yapmak istediği Sabri-Mustafa değişikliği sırasında sıkıntı yaşandı.

    Neil, değişiklik tabelasında numarasını görüp kenara geldiğinde, teknik direktör Gheorghe Hagi, müdahale ederek, bu değişikliğin yapılmamasını istedi. Hakem Kuddusi Müftüoğlu da oyunu devam ettirdi. Yaklaşık 1 dakika sonra Mustafa, bu kez Sabri'nin yerine oyuna dahil oldu.

    Mustafa Sarp, oyuna girerken sarı-kırmızılı taraftarlarca ıslıkla protesto edildi.




    G.Saray'da Zapata ilk kez gol yemedi Yorumları