Aybaba'dan mağlubiyet yorumu   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-19-2011 (22:09)   Son Mesaj: 02-19-2011 (22:09)    Cevap: 0    Gösterim: 497  

    02-19-2011

    Aybaba'dan mağlubiyet yorumu

    Aybaba'dan mağlubiyet yorumu
    Bucaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Galatasaray'a karşı 1-0 yenilmelerine rağmen maçta sergiledikleri futboldan memnun olduğunu söyledi.

    Karşılaşma sonrası düzenlediği basın toplantısında Samet Aybaba, mevcut kadrolarından çok sayıda eksikle İstanbul'a geldiklerini belirtti. Aybaba, şöyle konuştu:
    ''Bizim seviyemizdeki takımların çok geniş bir kadrosu olmadığını biliyorsunuz. Ama bu kadro bile mükemmel işler yaptı. İki topumuz direkten döndü, yüzde 100 gollük pozisyonlarımız vardı. Galatasaray'a ise neredeyse pozisyon vermedik. Bir hatamızda golü gördük. Buradan puanla dönmek istiyorduk ama olmadı. Bu puana çok ihtiyacımız vardı.''

    Takım olarak iyi oynamaya başladıklarını kaydeden Aybaba, ''Bugün kaybetsek de gelecek maçlarımızı kazanacak düzeye geldik. Oyuncularımı canı gönülde kutluyorum. Küçük eksiklerimiz var. Önümüzdeki haftalarda onları da giderip, galip gelmeye devam edeceğiz'' diye konuştu.




    Aybaba'dan mağlubiyet yorumu Yorumları