Kafkas: Hedefimiz Avrupa kupaları   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 02-19-2011 (19:11)   Son Mesaj: 02-19-2011 (19:11)    Cevap: 0    Gösterim: 458  

    02-19-2011

    Kafkas: Hedefimiz Avrupa kupaları

    Kafkas: Hedefimiz Avrupa kupaları
    Gaziantepspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, 4-1 kazandıkları Bursapor maçına ilişkin olarak, ''Bizim için sonuç değil, kazanmak önemli'' dedi.

    Kafkas, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, geçen yılın şampiyonu bu sezon da şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olan Bursaspor'a karşı oynamanın kolay olmadığını söyledi.
    Maça orta sahada üstünlük kurma çabasıyla çıktıklarını belirten Kafkas, şöyle konuştu:

    ''Bu çabamız olumlu yansıdı. Girdiğimiz pozisyonları değerlendirdik ve galibiyeti aldık. Bizim için sonuç değil, kazanmak önemli. Önemli bir galibiyet aldık. Biz de artık ligde başka şeyleri konuşabilecek duruma geldik. 3 puanlı sistemde kapatılamayacak bir fark yok. Hedefimiz Avrupa kupalarıydı, ama seriyi devam ettirirsek adını başka bir şey koyabiliriz.''

    Kafkas, bir gazetecinin, ''Bursaspor karşısında böyle bir skor bekliyor muydunuz?'' sorusuna, ''Böyle sonuç beklemiyorduk. Ama az önce dediğim gibi önemli olan skor değil. İyi takım olduğumuzu, iyi şeyler yapabileceğimizi biliyorduk. Kazandığımız için mutluyuz'' yanıtını verdi.




    Kafkas: Hedefimiz Avrupa kupaları Yorumları