Galatasaraylı taraftarları çıldırtan hata   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 02-19-2011 (19:12)   Son Mesaj: 02-19-2011 (19:12)    Cevap: 0    Gösterim: 495  

    02-19-2011

    Galatasaraylı taraftarları çıldırtan hata

    Galatasaraylı taraftarları çıldırtan hata
    Resmi siteye dün koyulan “Ali Sami Yen Spor Kompleksi tabelası takılıyor” haberine tıklayan taraftarlar gözlerine inanamadı çünkü tabelayla birlikte takılacak olan kulüp logoları hatalıydı!

    Süper Lg'de sıkıntılı günler geçiren Galatasaray'da, bir de logo krizi çıktı. TT Arena için hazırlanan tabeladaki skandal gözden kaçmadı.

    Dün resmi internet sitesinde yayınlanan bir haberde, "Yeni Stadımız Türk Telekom Arena"nın yer aldığı Ali Sami Yen Spor Kompleksi bölgesinin tabelaları takılmaya başlandı.

    Fotoğraflara tıklayan taraftarlar, tabelayla birlikte monte edilecek iki logoya dikkatli bir şekilde bakınca, büyük hatayı fark etti. Orijinal logonun üst kısmında kırmızı olan G harfi, sarı olan S harfinin altından geçiyor. Ancak hazırlanan tabelada tam tersi bir şekilde S harfi, G harfinin altından geçirilmişti! Bu durum fark edilince, resmi site mail yağmuruna tutuldu. Kısa süre sonra, logonun yer aldığı fotoğraf sessiz sedasız kaldırıldı.

    Bu hatanın ardından Galatasaray taraftarları kulübe büyük bir tepki gösterdi. Forumlarda bir araya gelen taraftarlar kulübü mail yağmuruna tuttu!

    Galatasaray'ın bu konu hakkıında açıklama yapması bekleniyor.

    Galatasaraylıları çıldırtan hata




    Galatasaraylı taraftarları çıldırtan hata Yorumları