Belediyespor'da galibiyet hesapları   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-19-2011 (15:11)   Son Mesaj: 02-19-2011 (15:11)    Cevap: 0    Gösterim: 448  

    02-19-2011

    Belediyespor'da galibiyet hesapları

    Belediyespor'da galibiyet hesapları
    Spor Toto Süper Lig'de yarın deplasmanda Konyaspor ile karşılaşacak İstanbul Büyükşehir Belediyespor, deplasmanda galibiyeti hedefliyor.

    Ligde geçen hafta Gençlerbirliği'ne karşı son dakikalarda yediği golle yenilmenin üzüntüsünü yaşayan İstanbul Büyükşehir Belediyespor, zorlu Konya deplasmanında kazanmak istiyor.
    Lacivert-turunculu kulübün futbol şube sorumlusu Kamil Dizar, Konyaspor karşısında çok dikkatli olacaklarını, rakiplerinin yeni teknik direktörleriyle kazanma arzusu içinde olacağını ifade ederek, ''Maça yeni bir heyecanla girecekler. Hocamız gerekli bütün hazırlıkları bu doğrultuda yaptı. Bizim de kazanmaya ihtiyacımız var. Önemli bir maç. Hata oranını en aza indirip maçı kazanmayı arzu ediyoruz'' diye konuştu.

    İstanbul ekibinde Gençlerbirliği maçında kırmızı kart gören Mahmut ve yine bu maçta gördüğü sarı kart ile bu sezon 4. kartını alan Holmen, cezaları nedeniyle Konyaspor maçında forma giyemeyecek.

    Sol diz çapraz bağlarındaki sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Cesario'nun yanı sıra tedavisi süren Holosko da kadroda yer almayacak.




    Belediyespor'da galibiyet hesapları Yorumları