Uygun: Bu sevinç tarif edilemez   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-18-2011 (23:12)   Son Mesaj: 02-18-2011 (23:12)    Cevap: 0    Gösterim: 643  

    02-18-2011

    Uygun: Bu sevinç tarif edilemez

    Uygun: Bu sevinç tarif edilemez
    Eskişehirspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, zorlu bir maçta Sivasspor'u 2-1 yenerek üç puan aldıkları için çok mutlu olduklarını söyledi.

    Uygun, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, Sivasspor maçının kendileri için çok zorlu olacağını bildiklerini belirterek, "Cezalı ve sakat oyuncuların olması nedeniyle sıkıntılarımız vardı. Maçın başında sıkıntılar yaşadık. Serdar"ı sağ kanata aldık. Oyun kurgumuzda değişiklik yaptık. Böylelikle ilk 10 dakikanın ardından oyun stilimizi değiştirdik." dedi.

    Bu değişikliğin ardından golü bulduklarını ancak ardından bir gol yediklerini belirten Uygun, golden sonra biraz bocaladıklarını da belirterek şöyle konuştu:

    ''İkinci yarıda yaptığımız taktikle oyunu kontrolümüze aldık. Elimizden gelen her şeyi yaptık. Frikikten attığımız golle sevindik. Son dakikada attığımız golün sevinci tarif edilemez. Güzel bir maç oldu ve kazandığımız için de çok mutluyuz. Taraftarlarımız bize çok destek verdi. Sivasspor da güzel oynadı ama kazanan biz olduk. Onlara da bundan sonraki maçlarında başarılar dilerim."




    Uygun: Bu sevinç tarif edilemez Yorumları