Beşiktaş'ta yönetim harekete geçti   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 02-18-2011 (20:11)   Son Mesaj: 02-18-2011 (20:11)    Cevap: 0    Gösterim: 448  

    02-18-2011

    Beşiktaş'ta yönetim harekete geçti

    Beşiktaş'ta yönetim harekete geçti
    Beşiktaş'ın Dinamo Kiev karşısında aldığı yenilgi, yönetimi harekete geçirdi.

    Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı ve yönetici Cengiz Zülfikaroğlu, sabah 08.00"de futbolcuları tesislerde karşılayarak bir toplantı yaptı. Beşiktaş"ın yeni kaptanı Guti de söz alarak, takım arkadaşları adına yönetime söz verdi.

    UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk maçında kendi sahasında Dinamo Kiev'e 4-1 mağlup olan Beşiktaş'ta, hafta sonunda Fenerbahçe ile oynanacak derbi maçın hazırlıkları başladı. Ligde zor günler geçiren ancak Avrupa'da başarılı sonuçlar alan Beşiktaş'ta, Ukrayna ekibi karşısında alınan farklı mağlubiyet taraftarların tepkisini çekti.

    İnönü'de oynanan maçta zaman zaman protestolar yaşanırken, teknik direktör Bernd Schuster'in de maçın ardından yaptığı açıklamalar gündeme damga vurdu. Schuster, "Skorun sorumlusu benim" derken, protestolarla ilgili olarak da "İstemeyen stada gelmesin evine gitsin" ifadelerini kullandı.
    Ntvspor'da yer alan habere göre Beşiktaş'ta hareketli günler yaşanıyor. Siyah - beyazlı kulüpte, hafta içerisinde de İbrahim Üzülmez ile yollar ayrılmıştı. Geride kalan hafta sonunda Ankaragücü maçının devre arasında İbrahim Toraman ile kavga eden Üzülmez, Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in de katıldığı bir basın toplantısında 11 yıl görev yaptığı Beşiktaş'a veda etmişti. Beşiktaş taraftarı, Dinamo Kiev maçında hem Üzülmez hem de Toraman lehine tezahüratlar yaparak futbolculara destek verdi.

    Önce "Üzülmez-Toraman olayı" ve kaptan Üzülmez'in takımdan ayrılması ve hemen peşinden de UEFA Avrupa Ligi'nde gelen 4-1'lik Dinamo Kiev mağlubiyeti, taraftarın protestolar yapmasına sebep olurken, Beşiktaş yönetimi sabah 08:00'de Nevzat Demir Tesisleri'ne giderek hem futbolculara moral verdi hem de son bilgileri aldı.
    NEVZAT DEMİR TESİSLERİ'NDE YAŞANAN GELİŞMELER

    NTV Spor'a konuşan Beşiktaş Asbaşkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Serdar Adalı, bugün yaşanan gelişmeleri aktardı. Nevzat Demir Tesisleri'ne sabah erken saatlerde yapılan ziyarette Adalı'ya bir diğer yönetici Cengiz Zülfikaroğlu da eşlik ederken, Adalı ve Zülfikaroğlu, futbolcuları kapıda karşıladıktan sonra Bernd Schuster ile bir toplantı yaptı.

    Toplantının ardından futbolcular ile görüşen yöneticiler, Beşiktaş'ın yeni kaptanı Guti ve futbolculardan da söz aldı.

    Nevzat Demir Tesisleri'nde sabah 08:00'de futbolcuları kapıda karşılayan Serdar Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu, ilk olarak Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster ile toplantı yaparak, kötü gidiş hakkında rapor aldı.


    ADALI: TARAFTARIN PROTESTOSU HAKLI

    Adalı ve Zülfikaroğlu, Schuster ile yaptıkları toplantının ardından futbolcularla moral vermek için bir toplantı yaptı. Siyah - beyazlı takıma seslenen Adalı, "Sezon başında çok önemli isimleri kadromuza kattık ama istenilen sonuçları alamadık ve taraftarımız da sezon başından beri bize büyük destek veriyor.'' diyerek şöyle konuştu:

    ''Son maçta gösterdikleri ufak çaplı da olsa protestoları anlayışla karşılıyoruz. Taraftarın protestosu haklı. Bundan etkilenenler olabilir ama unutulmasın taraftar büyük beklentiler içerisinde. Biz biliyoruz ki bu takımı düzlüğe sizler çıkartacaksınız ve bizi düzlüğe çıkartacaksınız. Size güvenimiz tam."


    ZÜLFİKAROĞLU: BEŞİKTAŞ'IN BÜYÜKLÜĞÜNE GÖRE MÜCADELE EDİN

    Serdar Adalı'nın ardından Zülfikaroğlu da futbolculara seslenerek, "Beklentiler gerçekten çok büyüktü ama istenilenleri yapamadık. Her şey bitmiş değil. Beşiktaş'ın ne kadar büyük olduğunu biliyorsunuz ve sizlerden buna göre mücadele etmenizi bekliyoruz ve inanıyoruz."


    KAPTAN GUTI: KENDİNE YAKIŞAN BEŞİKTAŞ'I GÖRECEKSİNİZ. SÖZ VERİYORUM

    Yöneticiler Adalı ve Zülfikaroğlu'nun konuşmalarının ardından Beşiktaş'lı futbolcular arasından söz alan yeni kaptan Guti oldu. Beşiktaş'ın İspanyol yıldızı, düzlüğe çıkacaklarını söylerken, şu ifadeleri kullandı:

    "Takım arkadaşlarım adına bundan sonra her şeyin yolunda gideceğine dair hepinize söz veriyorum. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bundan sonra sahada kendine yakışan bir Beşiktaş göreceksiniz."




    Beşiktaş'ta yönetim harekete geçti Yorumları