Adanaspor'da grip şoku!   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 02-18-2011 (18:13)   Son Mesaj: 02-18-2011 (18:13)    Cevap: 0    Gösterim: 516  

    02-18-2011

    Adanaspor'da grip şoku!

    Adanaspor'da grip şoku!
    Bank Asya 1. Lig takımlarından Adanaspor'da Giresunspor maçı öncesi grip olan 3 futbolcu antrenmana katılmadı.

    Turuncu-beyazlılarda grip olan Anıl, Sami ve Koray bugün yapılan antrenmana katılmadılar. 3 futbolcuya serum verilirken tedavileri devam ediyor.

    Teknik Direktör Osman Özdemir, bugün yapılan çalışmada tempoyu biraz düşürdü. Futbolcular ayak tenisi oynayarak zorlu maç öncesinde moral depoladılar. Çift kalede ayak bileğinden sakatlanan tecrübeli kaleci Haluk Tanrıseven takımla antrenmana çıktı. Tedavisi devam eden Haluk'un önemli bir sorunu bulunmadığı belirtildi.

    Antrenmanın ardından futbolcular eşyalarını toparlamaya başladılar. Yarından itibaren Osman Yereşen Spor Tesislerine gidecek olan profesyonel futbol takımı bundan sonra hazırlıklarını burada sürdürecek.

    Adanaspor Teknik Direktörü Osman Özdemir, Giresunspor maçının önemine değinirken, "Seyir zevki açısından güzel bir karşılaşma olacak. Taktik çift kalede farklı varyasyonlar denedik. Maç gününe kadar kafamızda belirli kriterler oluşacaktır. Burada en önemlisi taraftarımızın desteğidir. Maçın ilk dakikasından itibaren olumlu desteklerini bekliyoruz. Maç sonunda coşkuyu hep beraber yaşayalım" dedi.




    Adanaspor'da grip şoku! Yorumları