Shevchenko: Turu henüz geçmedik   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-18-2011 (17:13)   Son Mesaj: 02-18-2011 (17:13)    Cevap: 0    Gösterim: 477  

    02-18-2011

    Shevchenko: Turu henüz geçmedik

    Shevchenko: Turu henüz geçmedik
    Dinamo Kiev'in yıldız futbolcusu Andriy Shevcheko, 4-1 galip ayrıldıkları maçla ilgili konuştu. Tecrübeli yıldız, ''UEFA Avrupa Ligi'de son 16'ya kaldığımızı söylemek için henüz erken'' dedi.

    Shevchenko, UEFA'nın internet sitesinde yayımlanan açıklamasında, dün Beşiktaş ile İstanbul'da oynadıkları ve 4-1 galip ayrıldıkları maçla ilgili yorumlarda bulundu.
    Maçtan son derece iyi bir sonuçla ayrıldıklarını ifade eden 34 yaşındaki futbolcu, buna rağmen 4-1'lik sonucun son 16'ya kalmalarını garantilemediğini, Beşiktaş'ın güçlü bir ekip olduğunu bildirdi.

    Shevchenko, ''Bizim için iyi bir oyun oldu. Oldukça iyi bir sonuç aldık. Ancak bana turu garantileyip garantilemediğimizi soracak olursanız, buna cevabım hayır olur. Beşiktaş güçlü bir ekip ve gelecek hafta da dün olduğu gibi işi sıkı tutmamız gerekecek'' diye konuştu.

    İstanbul'da oynamaktan büyük memnuniyet duyduğunu, burada taraftarın mükemmel olduğunu belirten Shevchenko, AC Milan forması giydiği dönemde İstanbul'da Liverpool ile oynadıkları Şampiyonlar Ligi final karşılaşmasını hatırlatarak, ''Burada oynadığım her maçtan, biri hariç iyi hatıralarla ayrıldım'' ifadesini kullandı.




    Shevchenko: Turu henüz geçmedik Yorumları