Ankaragücü İstanbul'a 7 eksikle gitti   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-18-2011 (16:11)   Son Mesaj: 02-18-2011 (16:11)    Cevap: 0    Gösterim: 353  

    02-18-2011

    Ankaragücü İstanbul'a 7 eksikle gitti

    Ankaragücü İstanbul'a 7 eksikle gitti
    Süper Lig'de deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak Ankaragücü, İstanbul'a gitti. Sakatlıkları süren Bora, Senecky, Uğur, Klukowski, Güven, Mehmet Çoğum ve Kağan kadroda yer almadı.

    Sarı-lacivertliler son idmanın ardından İstanbul'a giderken, sakatlıkları süren Bora, Senecky, Uğur, Klukowski, Güven, Mehmet Çoğum ve Kağan kadroda yer almadı. Sakatlığı düzelen golcü futbolcu Fatih Tekke ise kadroya alındı.
    Ankaragücü Kulübü Basın Sözcüsü Avni Kavlak, geçen hafta Beşiktaş karşısında 12 yıl aradan sonra galip geldiklerini belirterek, ''Bu maçla ligdeki 500. galibiyetimizi aldık. İstabul'daki Kasımpaşa maçından da üç puanla ayrılmak istiyoruz. Rakibimiz de geçen hafta deplasmanda Kardemir Karabükspor'u yenmeyi başardı. Ancak biz, kesinlikle galibiyet almak için İstanbul'a gidiyoruz'' dedi.

    Bu arada, sarı-lacivertlilerin devre arası transfer döneminde kadroya kattıkları, ancak lisansı çıkmadığı için oynatamadığı Çek futbolcu Cerny'nin bir sonraki haftadaki maçta kadroda olması bekleniyor.

    FIFA'nın Cerny'nin durumunda bulunan 300 kadar futbolcunun dosyasını sıraya koyduğu ve Çek futbolcuyla ilgili kararını da bir sonraki haftada vermesinin beklendiği ifade edildi.




    Ankaragücü İstanbul'a 7 eksikle gitti Yorumları