Hakemler sezon içi değerlendirme için toplandı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-18-2011 (16:12)   Son Mesaj: 02-18-2011 (16:12)    Cevap: 0    Gösterim: 391  

    02-18-2011

    Hakemler sezon içi değerlendirme için toplandı

    Hakemler sezon içi değerlendirme için toplandı
    Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından düzenlenen 6. Sezon İçi Değerlendirme Semineri, İstanbul'da başladı.

    Radisson Blu Otel'deki seminerin ilk bölümüne, Spor Toto Süper Lig ve Bank Asya 1. Lig'de görev alan üst klasman hakemler katıldı.
    MHK Başkanı Oğuz Sarvan, yaptığı konuşmada, sürekli ve yüksek kalitede eğitimin büyük önem taşıdığını söyledi. UEFA Hakem Kurulu Üyesi Jaap Uilenberg, MHK yöneticileri ve hakemler, geçen hafta yapılan Eskişehirspor-Bursaspor ve Fenerbahçe-Kayserispor müsabakalarının görüntülü analizini gerçekleştirdi.

    Analizin ardından FIFA kokartlı hakemlerden Cüneyt Çakır ve Tolga Özkalfa, en son katıldıkları UEFA hakem semineri izlenimlerini diğer hakemlere aktardı. Seminerin ilk bölümü, MHK Başkanı Oğuz Sarvan ve Başkan Vekili Yüksel Okçuoğlu tarafından yapılan genel değerlendirmenin ardından sona erdi.

    Seminer kapsamında yarın da 18 üst klasman gözlemcisi Sheraton Otel'de biraraya gelecek. İlk kez sezon içi seminere gözlemcilerin dahil edildiği kaydedilirken, gözlemciler aynı akşam yapılacak Galatasaray-Bucaspor karşılaşmasını takip edecekler. Ertesi gün de gruplara ayrılarak bu müsabakanın analizini gerçekleştirecekler. Jaap Uilenberg'in müsabaka gözleminde UEFA'nın yeni yaklaşımlarını aktaracağı seminer, genel değerlendirmenin ardından tamamlanacak.




    Hakemler sezon içi değerlendirme için toplandı Yorumları