Guti, spor programında yorumculuk yapacak   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-18-2011 (15:12)   Son Mesaj: 02-18-2011 (15:12)    Cevap: 0    Gösterim: 402  

    02-18-2011

    Guti, spor programında yorumculuk yapacak

    Guti, spor programında yorumculuk yapacak
    İspanyol Cadenaser radyosu, Beşiktaş'ta oynayan Guti'nin "Carrusel Deportivo" ve "El Larguero" adlı spor programlarında yorumculuk yapacağını duyurdu.

    Cadenaser, Guti'nin "yeni transfer" olduğunu açıklarken, İspanyol futbolcunun da katılımıyla yayınlarındaki spor yorumlarının daha güçleneceğini belirtti. Cadenaser, internet sitesinde yayınladığı yazısında, İspanyol ligini de yakından izleyen Guti'nin İstanbul tecrübesinin, uluslararası futbola global bir bakış sağlayacağı kaydedildi. 34 yaşındaki İspanyol futbolcunun "futbolu bilen, samimi, karakter sahibi olduğunu" ifade eden Cadenaser, "Real Madrid'in ebedi 14 numarası olarak Guti'nin yorumlarıyla dinleyicileri kayıtsız bırakmayacağı" ifade edildi.
    Prisa Grubu'na bağlı olan ve İspanya'nın en eski radyosu olarak bilinen Cadenaser'in 4 milyondan fazla dinleyicisi bulunuyor. Guti, son olarak geçtiğimiz pazartesi günü İstanbul'daki evinden Cadenaser'deki "El Larguero" adlı programa canlı olarak katılmış ve program içinde kendisine (niye bize yorumcu olmuyorsun) diye şakalar yapılmıştı.




    Guti, spor programında yorumculuk yapacak Yorumları