Orduspor'un boçlar için umudu Süper Lig   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 02-18-2011 (15:12)   Son Mesaj: 02-18-2011 (15:12)    Cevap: 0    Gösterim: 546  

    02-18-2011

    Orduspor'un boçlar için umudu Süper Lig

    Orduspor'un boçlar için umudu Süper Lig
    Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Orduspor'da, kulüp başkanı Nedim Türkmen, ''Her takım gibi Orduspor'un da borçları var, ama inanıyoruz ki Süper Lig'e çıktığımızda bu borçlarımızı sıfırlayacağız'' dedi.

    Türkmen, Vali Yardımcısı Salih Yüce, kulüp yönetim kurulu üyeleri ve teknik heyet, Ordu Gazeteciler Derneği'nde basınla biraraya geldi.
    Ligde lider durumda olduklarını belirten Türkmen, hafta sonu Çaykur Rizespor ile karşılaşacaklarını ifade ederek, bu maçta her şeyden önce dostluğun kazanmasını istediklerini vurguladı.

    Her takıma olduğu gibi Orduspor'un da zaman zaman inişli çıkışlı haftalar yaşayabileceğini ifade eden Türkmen, şöyle devam etti:

    ''Önemli olan bu zor günlerimizi en iyi şekilde atlatmak, bu konuda futbolcusundan yönetimine kadar herkes elinden geleni yapıyor. Şu anda ligin lideriyiz ama önemli olan bu ligi birinci sırada tamamlamak. Orduspor olarak önümüzdeki zorlu haftalarda herkesten destek bekliyoruz. Başta taraftarlarımız ve Ordu basını şampiyonluğa giden bu geminin içinde yer alıyor. Bu nedenle herkesin elini taşın altına koymasını istiyoruz.''

    Orduspor Kulübü'nün her takım gibi borçlarının olduğuna işaret eden Nedim Türkmen, ''Bugün Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi kulüplerin ciddi anlamda borçları bulunmakta, Orduspor'un da borcunun olması çok normal. Şu anda eski futbolcularımızdan bazılarına ve eski teknik direktörümüze borcumuz bulunmakta, ama inanıyoruz ki Süper Lig'e çıktığımızda bu borçlarımızı sıfırlayacağız'' diye konuştu.

    Orduspor'un Süper Lig'e çıkması durumda yaklaşık 3 milyon liralık primin Ordusporlu futbolcu ve teknik heyete dağıtılacağını vurgulayan Türkmen, sözlerinin arkasında olduklarını, hangi futbolcunun ve teknik heyetin sözleşmesinde şampiyonluk pirimi yazıyorsa o parayı o kişiye vereceklerini söyledi.

    Türkmen, Orduspor'un Süper Lig'e çıkması durumda hiçbir futbolcuyla ve teknik heyetle yollarını ayırmayacaklarını ve mevcut kadronun içine birkaç yabancı oyuncu alarak Süper Lig'de mücadele edeceklerini sözlerine ekledi.

    -''BASIN MENSUPLARINI ÜZDÜM İSE ÖZÜR DİLERİM''-

    Teknik direktör Uğur Tütüneker ise Ordu'daki basın mensupları ile zaman zaman çeşitli nedenlerden dolayı tartışma yaşadıklarını ve bu tartışmalardan dolayı üzüntülü olduğunu ifade etti.

    Ordu'daki basın mensuplarının görevlerini en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştığını söyleyen Tütüneker, şöyle konuştu:

    ''Ordu'daki basın mensupları ile zaman zaman çeşitli nedenlerden dolayı tartışma yaşıyoruz, bu tartışmalarımızda kendilerini bilmeden üzdüm ise özür dilerim. Bu tür tartışmaların hiç yaşanmaması gerekiyor, ancak stres dolu haftalar yaşıyoruz. Bu tür tartışmalar istemesek de yaşanabiliyor. İnşallah Ordu'daki basın mensupları ile bir daha tartışma içine girmeyiz.''

    -''VALİLİK ORDUSPOR İÇİN 150 BİN LİRA TOPLADI''-

    Öte yandan, Ordu Vali Yardımcısı Salih Yüce ise Valiliğin başlattığı ve halen devam eden kampanya sonucu 150 bin lira toplandığını söyledi.

    Yüce, Orduspor'un Süper Lig'e çıkmasını gönülden arzuladıklarını ifade ederek, ''İnşallah zorlu giden bu ligde sezonu Orduspor şampiyonluk ile tamamlar. İnanıyoruz ki mor-beyazlı ekibimiz bunu başaracaktır'' dedi.

    Ordu Gazeteciler Derneği Başkanı Recep Aydın ise kahvaltıya katılan Vali Yardımcısı Salih Yüce, Ordusporlu yöneticiler ve teknik heyete teşekkür etti.




    Orduspor'un boçlar için umudu Süper Lig Yorumları