Buca, TT Arena'dan puanla dönmek istiyor   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-18-2011 (14:13)   Son Mesaj: 02-18-2011 (14:13)    Cevap: 0    Gösterim: 403  

    02-18-2011

    Buca, TT Arena'dan puanla dönmek istiyor

    Buca, TT Arena'dan puanla dönmek istiyor
    Spor Toto Süper Lig'de yarın Galatasaray'a konuk olacak Bucaspor'un basın sözcüsü Timur Yaykıran, ''Galatasaray karşısında iyi bir oyunla, puan veya puanlar alacağımıza inanıyoruz'' dedi.

    Yaykıran, yaptığı açıklamada, Kasımpaşa maçının galibiyet primi olan 15'er bin liranın futbolculara dağıtılacağını, primlerin takıma doping etkisi yapacağına inandığını söyledi.
    Galatasaray'a karşı sakat ve cezalı oyuncular nedeniyle farklı bir kadroyla çıkacaklarını ifade eden Yaykıran, ''Hafta içindeki çalışmalarda, hayli hırslı ve istekli görünen oyuncularımızın bu maçta iyi bir oyunla, puan veya puanlar alacağı inancı içindeyiz. Oyuncularımız, ikinci yarı maçları ile yakaladığımız istikrarlı oyun çizgisi ve takım olma yolunda attığımız büyük adımları Galatasaray maçına yansıtacaklardır'' dedi.

    Öte yandan, Galatasaray maçının galibiyet priminin 15 bin lira olduğu, PFDK tarafından 2 maç oynamama cezası alan Koray için Tahkim Kuruluna başvurulduğu bildirildi.

    -İSTANBUL KAFİLESİ-

    İzmir'deki çalışmalarını tamamlayan ve havayoluyla İstanbul'a gidecek Bucaspor'da sakatlıkları bulunan Musa Aydın, Gomes ve Ali Kuçik'in yanı sıra cezalılar Koray ve Leko yarınki maçta forma giyemeyecek.

    Bucaspor'un kadrosunda şu oyuncular yer aldı: Londak, Atilla, Kamil Ahmet, Civar, Erkan, Serkan, Mulemo, Erman, Ediz, Orhan, Abdulkadir, Sercan, Beto, Samet, Cenk, Ragıp, Ömer, Mendy.




    Buca, TT Arena'dan puanla dönmek istiyor Yorumları