Schuster taraftarları kızdıracak!   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-17-2011 (23:09)   Son Mesaj: 02-17-2011 (23:09)    Cevap: 0    Gösterim: 465  

    02-17-2011

    Schuster taraftarları kızdıracak!

    Schuster taraftarları kızdıracak!
    Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, Dinamo Kiev maçından sonra taraftarları kızdıracak açıklamar yaptı.

    'Bağrışmalar umrumda değil'
    UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk maçında Beşiktaş'ın kendi sahasında Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımına 4-1 yenildiği karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısında konuşan Alman teknik adam, beklemedikleri bir sonuç aldıklarını belirterek, "Maçta hiç beklemediğimiz hatalar yaptık. Yenilen 4 golün üçünü maalesef duran toplardan yedik. Bunları hiç hesaba katmamıştır. Rakip karşısında pozisyonlara girdik fakat bu defa da şutlarımız gol olmadı. Üç golü duran toptan yiyince bu sıkıntının üzerinden gelmemiz gerekiyordu. Beklemediğimiz bir maç oldu ve beklemediğimiz şekilde bitti" diye konuştu.

    Taraftarların maçın sonuna doğru kendisine yönelik yapmış olduğu istifa tezahüratlarını ise tecrübeli çalıştırıcı, şöyle yorumladı: "Bu skorun ve takımın sorumlusu. Dışarıda yapılan bağrışmalar beni ilgilendirmiyor. Bundan rahatsız duyan varsa stada gelmesin evine gitsin"
    "BUGÜN FORMUMUZDA DEĞİLDİK"

    Bernd Schuster, Dinamo Kiev karşısında alınan mağlubiyetten sonra işlerinin zor olduğunu bildiklerini kaydederek, sözlerini şöyle tamamladı: "Bu maçın bir rövanşı olacak. Alınan sonuç ortada. Böyle skorların maçlarda çevrildiğini gördük. Bugün Beşiktaş olarak günümüzde değildik ve hiç beklemediğimiz bir sonuçla karşılaştık. Biz bugün formumuzda değildik. Takım olarak kritik dönemeçler içindeyiz. Bu süreçte ayakta olmamız gerekiyor."




    Schuster taraftarları kızdıracak! Yorumları