Orduspor Karadeniz derbisine hazırlanuyor   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 02-17-2011 (19:12)   Son Mesaj: 02-17-2011 (19:12)    Cevap: 0    Gösterim: 415  

    02-17-2011

    Orduspor Karadeniz derbisine hazırlanuyor

    Orduspor Karadeniz derbisine hazırlanuyor
    Bank Asya 1. Lig lideri Orduspor, bu hafta deplasmanda karşılaşacağı Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarına devam ediyor.

    19 Eylül Stadı'nda çift kale antrenman yapan Mor-beyazlılar taraftarlardan da yoğun destek gördü. Antrenmanı takip eden bir grup bayan taraftarda teknik heyet ve futbolculara baklava ikram ederek Çaykur Rizespor maçı öncesi moral verdiler.

    Orduspor teknik direktörü Uğur Tütüneker, geriye kalan 12 haftada yapacakları tüm karşılaşmaları 'final' olarak gördüklerini söyledi. Süper Lig hedeflerinden asla şaşmadıklarını belirten Tütüneker, "Biz Süper Lig hedefimizden hangi takımla karşılaşacak olursak olsun 12 hafta boyunca asla sapmayacağız. Bu takım şu ana kadar üstüne düşeni yaptı. Geriye kalan 12 haftada da Ordu'yu en iyi şekilde temsil edecektir" dedi.

    Takım olarak futbolun güzelliklerini sergilemeye çalıştıklarını vurgulayan Tütüneker, "Çaykur Rizespor maçına sıkı hazırlanıyoruz. İnşallah Ordu'ya galip döneriz. Biz deplasmanda rahat ve iyi futbol sergileyen bir takımız. Geriye kalan 12 hafta boyunca bu anlayışımız devam edecek" diye konuştu.




    Orduspor Karadeniz derbisine hazırlanuyor Yorumları