Trabzonspor'un Manisa şanssızlığı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-17-2011 (13:11)   Son Mesaj: 02-17-2011 (13:11)    Cevap: 0    Gösterim: 390  

    02-17-2011

    Trabzonspor'un Manisa şanssızlığı

    Trabzonspor'un Manisa şanssızlığı
    Trabzonspor, 21 Şubat Pazartesi günü dönem dönem arzu etmediği sonuçlar aldığı Manisaspor ile deplasmanda karşılaşacak.

    Spor Toto Süper Lig'de en yakın takipçileri Fenerbahçe ve Bursaspor'un 2 puan önünde lider durumda bulunan Trabzonspor, 21 Şubat Pazartesi günü dönem dönem arzu etmediği sonuçlar aldığı Manisaspor ile deplasmanda karşılaşacak.
    Geçen hafta Sivaspor'u yenerek tekrar çıkışa geçip moral bulan bordo-mavililer, bu kez güçlü rakibi karşısında puan kaybetmeden liderliğini sürdürmeye çalışacak.

    -GÜNEŞ İSTİFA ETMİŞTİ-

    Trabzonspor, Manisaspor ile tarihinde yaptığı ilk karşılaşmaya şok bir şekilde başlamış ve bu sonuç o dönemde de takımın başında bulunan teknik direktör Şenol Güneş'in istifasıyla sonuçlanmıştı.

    2005-2006 sezonunda lige yükselen Manisaspor karşısında sahasında mağlup olan bordo-mavili takımda, teknik direktör Şenol Güneş'in üçüncü dönemi sona ermişti.

    Manisaspor, söz konusu sezonun 7. haftasında Hüseyin Avni Aker Stadı'nda Trabzonspor'u 2-0'lık sonuçla mağlup etmesinin ardından şu an bordo-mavili takımın başında dördüncü dönemini yaşayan teknik direktör Şenol Güneş görevinden istifa ettiğini açıklamıştı.

    -MANİSA'DA 3 SEZON GALİBİYET YOK-

    Trabzonspor, Manisaspor deplasmanında yaptığı 4 sezonun maçlarında sadece tek galibiyet aldı.

    2005-2006 sezonunda Manisa'dan 2-1'lik galibiyetle dönen bordo-mavililer, son 3 sezonda bu deplasmandan 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.

    Karadeniz ekibi, böylece Manisa'dan bugüne dek bir kez 3 puanla dönmüş oldu.

    -BU SEZON AVNİ AKER'DE TEK YENİLGİ-

    Spor Toto Süper Lig'de ilk yarıyı Bursaspor'un 5 puan önünde lider kapatan Trabzonspor, ilk yarıdaki tek yenilgisini de 3-1'lik şok Manisaspor yenilgisiyle almıştı.

    Teknik direktör Güneş yönetiminde Hüseyin Avni Aker Stadı'nda bu sezon tek yenilgi alan bordo-mavililer, bu sezon bir maçta en fazla golü de yine Ege temsilcisi rakibinden görmüş oldu.

    -ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI-

    Trabzonspor'un, bu sezon Ziraat Türkiye Kupası'ndan elenmesinde Manisaspor'un aldığı sonuç da dolaylı olarak etken olmuştu.

    Beşiktaş'a deplasmanda 2-1 kaybeden bordo-mavililer, üçüncü sırada bulunan Bank Asya 1. Lig ekibi Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un Manisaspor'u mağlup etmesiyle ilk sıradaki yerini koruyamamış ve ve bu sonuçla kupadan elenmişti.




    Trabzonspor'un Manisa şanssızlığı Yorumları