Serkan Balcı'dan küçük tüyorlar   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-17-2011 (12:13)   Son Mesaj: 02-17-2011 (12:13)    Cevap: 0    Gösterim: 505  

    02-17-2011

    Serkan Balcı'dan küçük tüyorlar

    Serkan Balcı'dan küçük tüyorlar
    Takımın en deneyimli isimlerinden olan Serkan Balcı, arkadaşlarıyla ilgili saha dışı detayları espriyle karışık anlattı.

    Küçük sırlar!
    Geldiğinden beri Trabzon"da hocalar, yönetimler değişti ama değişmeyen tek şey Serkan Balcı"nın istikrarı oldu. Deneyimli futbolcu, kariyerinin en başarılı günlerini adeta Bordo-Mavili forma altında yaşarken, kısa sürede hem taraftarların hem de takım arkadaşlarının sevgilisi haline geldi. 3 yılın ardından sözleşme yenileyen ve takımın abileri arasına katılan Serkan Balcı, takım arkadaşlarıyla ilgili küçük sırları paylaştı!

    Umut Bulut: Takımdaki en kötü şarkıcı. İyi ki bu işi yapmamış. Sürekli yabancı müzik dinler. Ayrıca en cimrilerimizden. Cebinde sanki akrep var. Yıllardır aynı arabayı kullanıyor.

    Burak Yılmaz: İnanılmaz zekice espriler yapıyor, keyfi yerinde olduğu zamanlarda hepimizin neşe kaynağı.

    Yattara: Bozuk olmasına rağmen o aksanlı Türkçesi hepimizi kopartıyor. Artık resmen aramızdan biri.

    Engin Baytar: Mesela bir pozisyon oluyor; hakemle didişiyor, sonra geliyor ve "Ben bir şey söylemedim ki" diyor. Ama o anlar dışında Engin çok temiz bir çocuk.

    Şenol Güneş: Şenol hoca beni milli takıma ilk çağıran hocamdır. İnsan olarak müthiş biri. Aynı çerçevede disiplin anlayışı da üst düzey. Futbol onun hayatı gibi. Her şeyi ona bağlı. Teknik adamlığını konuşmuyorum zaten, çünkü başarıları ortada. Bize müthiş bir özgüven sağlatıyor. Şenol hoca hayatımın ikinci dönüm noktası




    Serkan Balcı'dan küçük tüyorlar Yorumları