Brezilya, Çeçenistan'la karşılaşacak   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 02-16-2011 (19:09)   Son Mesaj: 02-16-2011 (19:09)    Cevap: 0    Gösterim: 433  

    02-16-2011

    Brezilya, Çeçenistan'la karşılaşacak

    Brezilya, Çeçenistan'la karşılaşacak
    Çeçenistan Spor ve Turizm Bakanı Haydan Alhanov, Brezilya ile yapılması planlanan maçta Çeçen takımının kadrosunu Çeçenistan lideri Ramazan Kadirov'un seçeceğini belirterek, ''Bu takımın kaptanı Kadirov olacak'' dedi.

    Haydan Alhanov, kendi internet sitesinde yaptığı açıklamada, bu fikrin Çeçenistan'ın Terek Grozni futbol takımının Hollandalı teknik direktörü Ruud Gullit tarafından da desteklendiğini belirterek, ''Gullit, kişisel ilişkisini kullanma sözü verdi. Brezilya milli takımındaki mümkünse tüm futbolculara ulaşmaya çalışacak. Bunun Terek futbolcuları için çok güçlü bir teşvik ve Çeçen futbolseverler için de büyük bir hediye olacağına inanıyorum'' ifadelerini kullandı.
    Her şeyin sorunsuz gitmesi ve maçın oynanması halinde Çeçen halkının Kaka, Ronaldo ve Ronaldinho gibi futbolcuları şahsen görme şansına sahip olacağını kaydeden Alhanov, dünya futbolunun efsane isimleri olan Sepp Blatter, Platini, Van Basten ve Frank Riijkard gibi ünlü oyuncuları da Ahmed Haci Kadirov Spor Merkezi'nin mayıs ayında yapılacak açılışına davet ettiklerini bildirdi.





    Brezilya, Çeçenistan'la karşılaşacak Yorumları