Şakar: Şampiyon olmak istiyoruz   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 02-16-2011 (11:46)   Son Mesaj: 02-16-2011 (11:46)    Cevap: 0    Gösterim: 482  

    02-16-2011

    Şakar: Şampiyon olmak istiyoruz

    Şakar: Şampiyon olmak istiyoruz
    Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Nevzat Şakar, puanların en çoğunu alıp şampiyon olmak istediklerini söyledi.

    Şakar, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, 3-2 kazandıkları Sivasspor maçıyla önemli bir galibiyet aldıklarını, takım üzerindeki kara bulutların ortadan kalktığını ve oyuncuların tekrar özgüven kazandığını söyledi.
    Sivasspor maçı öncesi 3 maçta başarılı sonuçlar alamadıklarını anımsatan Şakar, ''Sivaspor galibiyeti, tekrar toparlanma adına çok iyi oldu. Kazanmamız da kolay olmadı. Son dakikalarda attığımız golle kazandık. Teknik heyeti ve oyuncuları kutluyorum. Bundan sonrü ümit ediyorum Manisaspor ve diğer maçlarla galibiyet serimiz devam edecektir'' dedi.

    Aldıkları galibiyetin bundan sonraki haftalarda takıma olumlu yansıyacağını düşündüğünü anlatan Şakar, şöyle devam etti:

    ''Sivasspor maçı kırılma noktasıydı. Oyuncular, üzerlerindeki stresi attı. Manisaspor maçını da kazanacağız diye düşünüyorum. Biz bundan sonra küçük, büyük takım ayrımı yapmıyoruz. Tüm maçlar bizim için zor ama hepsini kazanmak mecburiyetindeyiz. Tabi bu arada ufak tefek kazalar da olacaktır ama olmamasını temenni ediyoruz. Rakipler de puan kaybedecektir. Bunlar doğal şeylerdir.''

    -''KAHİN OLMAK LAZIM''-

    Şakar, bir gazetecinin, ligde şu puana ulaşan takım şampiyon olur diye bir öngörünüz var mı yönündeki bir sorusu üzerine, ''O tür bir şey için kahin olmak lazım. Takımların performansları belli olmuyor. Ligde kaybettiğiniz, kazandığınız zamanlar olacak. Öyle şu kadar puanla şampiyon olunur diye bir şey diyemeyiz. Ama biz puanların en çoğunu alıp şampiyon olmak istiyoruz. 73-75 puan alan şampiyon olur diye bir iddiada bulunmak çok doğru bir tahmin olmaz diye düşünüyorum'' ifadelerini kullandı.

    Suudi Arabistan'ın Al-Ittihad takımı ile 25 Mart'ta bir hazırlık maçı oynayacaklarını ifade eden Şakar, ''Milli maç arasında bu karşılaşmayı oynayacağız. Bu hem takım, hem kulüp için güzel birşey olacaktır. Teknik heyetin oluru doğrultusunda maçı oynayacağız'' diye konuştu.

    Şakar, Arjantin'in Racing Clup Kulübü'ne Teofilo'yu 1 milyon 800 bin dolara sattıklarını, bunun 1 milyon dolarını peşin aldıklarını kaydetti. Diğer kalan borcu ise 400'er bin dolar halinde iki taksitte alacaklarını kaydeden Şakar, ayrıca futbolcunun satılması halinde de yüzde 20 pay alacaklarını belirtti.




    Şakar: Şampiyon olmak istiyoruz Yorumları