Cenk Tosun: Beşiktaş'a yakınım   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 02-15-2011 (21:09)   Son Mesaj: 02-15-2011 (21:09)    Cevap: 0    Gösterim: 505  

    02-15-2011

    Cenk Tosun: Beşiktaş'a yakınım

    Cenk Tosun: Beşiktaş'a yakınım
    Gaziantepspor’un Eintracht Frankfurt’tan transfer ettiği ve Galatasaray’la yapılan kupa maçında attığı goller ve performansıyla bir anda dikkatlerin odak noktası olan Cenk Tosun gelecekle ilgili düşüncelerini açıkladı.


    Kupa maçında her zamankinden daha çok motive olduğunu belirten Cenk Tosun, "Galatasaray"ın beni sezon başı ve kış döneminde istemesi beni daha çok motive etti. Maça her zamankinden daha istekli, gayretli çıktım. Onun da semeresini gördüm." dedi.

    Galatasaray"a transferinin neden gerçekleşmediğini de belirten Cenk Tosun, Radyospor"a yaptığı açıklamada, Galatasaray"a transferinin neden gerçekleşmediğini ise şu ifadelerle anlattı:
    "Galatasaray, ara transfer döneminde bana teklifte bulundu. Galatasaray"la anlaşmış gibiydik. Maddi konuları arka plana attım. Tolunay Kafkas, genç oyunculara değer veriyor. Önce Anadolu Kulübü"nde oynayıp, kendimi kanıtlamak istedim. Önce burada kendimi kanıtlamak istiyorum. Sonra büyük kulüplere gidersem ne mutlu bana. Kendime güveniyorum; ama dört büyüklerde genç oyuncular yeterince şans bulamıyor. Dışarıdan starlar getiriliyor. Bundan dolayı büyük takımlarda olsaydım, banko oynardım diyemiyorum; ama 11"i çok zorlardım."
    TT ARENA"DA TURU GEÇECEĞİZ

    "Eintracht Fankfut"ta önümde iyi forvetler vardı. Halil Altıntop örneğin; ayrıca sakatlık yaşadım ve 6 ay top oynayamadım. Bu da beni geriye attı. Skibbe ile iyi anlaşıyorduk; ama o da bana şans vermedi. Sonunda Gaziantepspor"a geldim." diyen Cenk, kupa rövanş maçı için ise iddialı konuşarak, şunları söyledi:
    "Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Galatasaray'ı 3 - 2 mağlup ettik. Çok büyük bir avantaj değil ama bir adım öndeyiz diyebilirim. Türk Telekom Arena"ya turu atlamak için çıkacağız; ya yenerek ya da beraberlik alarak turu geçmek istiyoruz. Çok zor olacak. Hepimiz bunun bilincindeyiz."

    3 BÜYÜKLER İÇERİSİNDE KENDİMİ BEŞİKTAŞ"A BİRAZ DAHA YAKIN HİSSEDİYORUM

    Beşiktaş"a kendini biraz daha yakın hissettiğini belirten Cenk Tosun, "Gaziantepspor"un başarısı için elimden gelini yapacağım. Denizliliyim, bu nedenle Denizlispor"u da tutuyorum. 3 büyüklerden biraz içim ısındığı takım varsa o da Beşiktaş"tır. Fakat fanatik değilim." diye konuştu.

    MESUT, ALMANYA"YI SEÇMESEYDİ REAL MADRİD"TE OYNAYAMAZDI

    Alman U 21 Takımı"nda forma giyen Cenk, A Milli Takım"la ilgili tercihini henüz vermediğini; ancak Mesut Özil"in Alman takımında oynadığı için Real Madrid"e transfer olduğunu belirterek, şöyle konuştu:
    "Hızlı, teknik ve kafa toplarına iyi çıkan bir oyuncuyum. Milli takım tercihi konusunda çok fazla bir şey demek istemiyorum. Şu anda Alman Ümit Milli Takımı"nda oynuyorum. Ama herkes gibi biz de anavatan için oynamak istiyoruz. Biz Türk"üz; fakat Mesut Özil, şimdi Türkiye"yi seçmiş olsaydı Real Madrid"de oynayamayacaktı. Mesut, kendi açısından daha akıllıca bir tercih yaptı; fakat günü geldiğinde ailemle düşünürüm. Tabii ki Türkiye'de olabilir, Almanya'da olabilir, şimdiden bir şey diyemiyorum." dedi.




    Cenk Tosun: Beşiktaş'a yakınım Yorumları