İsmail Güldüren futbola geri döndü   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-15-2011 (19:12)   Son Mesaj: 02-15-2011 (19:12)    Cevap: 0    Gösterim: 464  

    02-15-2011

    İsmail Güldüren futbola geri döndü

    İsmail Güldüren futbola geri döndü
    İnegölspor'un Türk futboluna kazandırdığı isimlerden olan İsmail Güldüren, futbolcu olarak ayrıldığı Bordo-beyazlı kulübe teknik menajer olarak döndü.

    Her zaman İnegölspor'un yanında olan eski milli futbolcu İsmail, teknik menajerlik görevine getirildi.
    Yeni görevlendirmeyi açıklayan Kulüp Başkanı Yusuf Şen, "İsmail, İnegöl ve Türk futbol kamuoyunun çok yakından tanıdığı bir kardeşimiz. Küçük yaşlarda İnegölsporlu olmuş, İnegöl'de profesyonel olduktan sonra İnegöl'ümüzü profesyonel liglerde temsil etmiştir. Her zaman bizimle beraber oldu. İnegöl dışında faal futbol hayatına devam ederken bile bizimleydi. İnegöl'den çok futbolcu çıkardık. Ama üzülerek söyleyeyim, hiçbirisi İsmail kadar vefalı değildi. İsmail her zaman yanımızda oldu, destek oldu.

    Geldiğimiz noktada, İsmail gibi tecrübeli arkadaşlarımızın kulüplere katkı koymak adına yeni görevlendirmeler var. Bunları birçok takımda görebiliyoruz. Biz de İnegölspor olarak hem yönetimle hem teknik heyetle futbolcular arasında ciddi bir köprü vazifesi görecek. Tecrübeleri ile arkadaşlara yol açacak, onlara ışık verecek. Bizlere deneyimlerini, görmüş olduğu sıkıntıları aktaracak birine ihtiyacımız vardı. Kendisine teklif ettik. Sağolsun kabul etti. Her zaman olduğu gibi bu görevi kabul ettikten sonra da büyük bir jest yaptı ve para konuşmadı. Kendisine tesislerde bir oda tahsis ettik. Burada, İnegölspor'a bugüne kadar yapmış olduğu destekleri fiili olarak, resmi olarak yapmaya devam edecek. teklifi kabul ettiği için kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum. Yeni yapılanmanın hem kulübümüz, hem de İsmail kardeşimiz adına hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah güzel sonuçlara, güzel galibiyetlere, hedeflere hep beraber ulaşırız" dedi.

    Genel kaptanlık görevinin devam edeceğini de kaydeden Başkan Yusuf Şen, "Görevlendirmelerle ilgili hiçbir değişiklik yok. Burada bir yanlış anlaşılma varsa bunu da özellikle ifade etmek isterim ki, İsmail, futbolcu kardeşlerine ağabeylik yapacak. Futbolcu kardeşlerimiz ile teknik heyet arasında veya yönetim arasında var olan bir iletişimsizliği anında tespit edip bizlere yada teknik heyete aktaracak veya futbolcuların sıkıntı duyduğu problemler varsa, bunları da rahat rahat hem birikimiyle hempozisyonuyla üstesinden gelebilecek bir arkadaşım. Genel kaptanlık sistemi devam ediyor. İsmail de sürekli bizimle beraber olacak. Dışarıdaki gelişmelerle ilgili bir futbol, bir genç yeteneğin keşfedilmesi gibi önerileri bizim için çok önemli. Hep beraber uyumlu bir çalışma içerisinde olacağız" diye konuştu.

    Yıllar sonra İnegölspor'a teknik menajer olarak dönen İsmail Güldüren ise, "14-15 yıldır dışarıdaydım. Buna rağmen İnegölspor'un içindeydim. Şimdi hep beraber İnegölspor'u yakışmayan üçüncü ligden bir üst lige taşımak için çalışacağız. Herkesin İnegölspor'a destek olmasını istiyoruz" diye konuştu.

    İnegölspor alt yapısında başladığı futbol hayatına profesyonel olarak İnegölspor, Gençlerbirliği, Fenerbahçe, Ankaraspor, Bursaspor, Konyaspor ile devam edip, Giresunspor'da faal futbola noktayı koyan, Süper Lig'de 273, Avrupa maçlarında 31 ve 84 kez de Milli Takım forma giyen İsmail Güldüren, imzanın ardından kolları sıvayarak iş başı yaptı.




    İsmail Güldüren futbola geri döndü Yorumları